Για παραγγελίες άνω των 30€ δωρεάν μεταφορικά!

X-Large Double Ceramic Oil and Candle Burner – Oval

X-Large Double Ceramic Oil and Candle Burner – Oval

15.90

ΔΙΠΛΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΥΣΗΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ WAX MELTS

Στο συγκεκριμένο καυστήρα μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη χρήση και ελαίων με νερό στη μια πλευρά και αρωματική τάρτα (wax melt) με το ίδιο άρωμα στην άλλη πλευρά για πιο έντονο αποτέλεσμα  ή δυο διαφορετικές μυρωδιές της αρεσκείας σας έτσι ώστε να δημιουργήσετε μόνοι  σας την αγαπημένη σας μυρωδιά .

Αρωματίστε το χώρο σας με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον αρωματιστή χώρου και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες των αρωματικών  ελαίων και της αρωματοθεραπείας.
Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητές τους, τα  έλαια μπορούν να σας χαλαρώσουν, να σας τονώσουν μετά από μια κουραστική ημέρα, να σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε και να προσφέρουν πνευματική διαύγεια.
Γεμίστε τον καυστήρα με νερό και στη συνέχεια προσθέστε μερικές σταγόνες από την ποικίλια μας σε αρωματικα έλαια χώρου που επιθυμείτε ή χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας wax melts ένα με δυο κομμάτια κατευθείαν στη συσκευή χωρίς νερό .

Ανάψτε το ρεσώ και τοποθετήστε το στη βάση της συσκευής. Σε λίγα λεπτά τα αρωματικα έλαια θα αρχίσουν να διαχέονται στην ατμόσφαιρα.

Εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα κεραμικής συσκευής μπορείτε να το γράψετε στις σημειώσεις στο τέλος της παραγγελίας .