Για παραγγελίες άνω των 30€ δωρεάν μεταφορικά!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 10ML

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 10ML

6.00

Luxury Car Fragrance
Το αρωματικό αυτοκινήτου κάνει το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Ο εσωτερικός χώρος του οχήματος αποκτά το αγαπημένο σας άρωμα.

Μπορεί να τοποθετηθεί και στο αυτοκίνητο και στο σπίτι και σε όποιο μικρό χώρο θέλετε.

  • Βγάλτε την προστατευτική τάπα από το γυάλινο μπουκάλι.
  • Βιδώστε το  καπάκι.
  • Κρεμάστε το σε όποιο σημείο θέλετε.
  • Ανακινήστε το, ώστε να βραχεί το ξύλινο καπάκι και να απολαύσετε τα μοναδικά αρώματα στο αυτοκίνητό σας!

 

  • *ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΑΣ

    IN THE FAMILY OF ODOUR OF

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αρώματα μας πατώντας πάνω στο καθένα ξεχωριστά!

In the family of odour of

ARMANI CODE

ARMANI CODE

Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, πορτοκάλι Ιταλίας και Πικρό Πορτοκάλι. Oι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και τζίντζερ. Oι νότες της βάσης είναι μέλι, Βανίλια και σανδαλόξυλο

ARMANI LEI/SHE

ARMANI LEI/SHE

Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, λάιμ, τεμπέρι, Μανταριν ορανζ, αχλάδι και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι ρίζωμα ίρις, γιασεμί, ηλιοτρόπιο και κρίνο της κοιλάδας. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Αμπερι, Μόσχος, Βανίλια, Κέδρος και Αμύγδαλο.

ARMANI ACQUA DI GIO

ARMANI ACQUA DI GIO

Οι νότες κορυφής είναι παιώνια, ανανάς, μόσχος βότκα, Βιολέτα, ροδάκινο , Φύλλο Μπανανιάς και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι κρίνος, φρέζια, γιασεμί, υάκυνθος, Υλάνγκ Υλάνγκ, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο και Καλόνη. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, Μόσχος, Κέδρος και στίραξ.

ARMANI ACQUA DI GIOIA

ARMANI ACQUA DI GIOIA

Οι νότες κορυφής είναι Αμάλφι λεμόνι και μέντα. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, ροζ πιπέρι και παιώνια. Oι νότες της βάσης είναι λάβδανο Γαλλίας, Κέδρος της Βιρτζίνιας και ζάχαρη

ARMANI SI

ARMANI SI

Η νότα κορυφής είναι κασσία. Oι μεσαίες νότες είναι φρέζια και Μαγιάτικο τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια, πατσουλί, Ambroxan και ξυλώδη νότες.

ARMANI SI PASSIONE

ARMANI SI PASSIONE

Οι νότες κορυφής είναι ροζ πιπέρι, αχλάδι, φραγκοστάφυλλο και γκρειπ φρουτ. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, γιασεμί, ηλιοτρόπιο και ανανάς. Oι νότες της βάσης είναι κέδρος, βανίλια, αμπερόξυλο και πατσουλί.

ARMANI SI FIORI

ARMANI SI FIORI

Οι νότες κορυφής είναι πράσινο μανταρίνι και φραγκοστάφυλο. Oι μεσαίες νότες είναι νερόλι, βρύα δρυός, πατσουλί και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι βανίλια και λευκός μόσχος.

ARMANI BECAUSE IT'S YOU

ARMANI BECAUSE IT’S YOU

Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, νερόλι και λεμόνι. Η μεσαία νότα είναι τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι βανίλια, μόσχος και αμπερόξυλο.

BURBERRY WEEKEND

BURBERRY WEEKEND

Οι νότες κορυφής είναι ρεζεντά, Μανταριν ορανζ και φασκόμηλο. Oι μεσαίες νότες είναι ρίζα βιολέτας, ίριδα, νεκταρίνι, άνθη ροδακινιάς, άνθη ροδιάς, Κόκκινο Κυκλάμινο και μπλε υάκινθο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Μόσχος και Κέδρος.

BURBERRY LONDON

BURBERRY LONDON

Οι νότες κορυφής είναι τριαντάφυλλο, αγιόκλημα και μανταρίνι. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, παιώνια, λουλούδι τιαρέ και Κλημεντίνη. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, πατσουλί και σανδαλόξυλο.

BURBERRY HER

BURBERRY HER

Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, φράουλα, πετροκέρασο, φραγκοστάφυλο,λεμόνι, μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και βιολέτα. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, βρύα δρυός, νότες ξύλων, μόσχος, πατσουλί, βανίλια, κασμίρι

BURBERRY BRIT

BURBERRY BRIT

Οι νότες κορυφής είναι λάιμ, Αμύγδαλο και αχλάδι. Oι μεσαίες νότες είναι παιώνια, ζάχαρη και Καραμελωμένο Αμύγδαλο. Oι νότες της βάσης είναι Μαχόγκανι, Αμπερι, σπόρος Τόνκα και Βανίλια.

BURBERRY MY BURBERRY

BURBERRY MY BURBERRY

Οι νότες κορυφής είναι γλυκομπίζελο, Περγαμόντο και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, φρέζια και κυδώνι. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, τριαντάφυλλο Δαμασκού και τριαντάφυλλο. Oι μεσαίες νότες είναι ρίζα ίρις, άνθη πορτοκαλιάς, Petalia και Blackberry leaf. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Μόσχος και νότες ξύλων.

BURBERRY MY BLACK

BURBERRY MY BLACK

Η νότα κορυφής είναι γιασεμί. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο και ροδάκινο. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί και κεχριμπάρι.

BURBERRY BURBERRY CLASSIC

BURBERRY BURBERRY CLASSIC

Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλο, ροδάκινο , Βερίκοκο, αχλάδι και Πράσινο Μήλο. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, σανδαλόξυλο και βρύα. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια και Κέδρος.

BURBERRY BODY

BURBERRY BODY

Οι νότες κορυφής είναι αψιθιά, ροδάκινο και φρέζια. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, τριαντάφυλλο και σανδαλόξυλο. Oι νότες της βάσης είναι ξύλο κασμίρι, Μόσχος, Αμπερι και Βανίλια.

BVLGARI BLV BLUE

BVLGARI BLV BLUE

Οι νότες κορυφής είναι τζίντζερ και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι ουιστερία και λινάρι. Oι νότες της βάσης είναι μαύρη ακακία, σανδαλόξυλο, Μόσχος και Βανίλια.

BVLGARI JASMINE NOIR

BVLGARI JASMINE NOIR

Οι νότες κορυφής είναι γαρδένια και νότες πρασίνου. Oι μεσαίες νότες είναι Αμύγδαλο και γιασεμί σαμπακ. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, γλυκόρριζα, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος και πολύτιμα ξύλα.

BVLGARI ROSE ESSENTIEL

BVLGARI ROSE ESSENTIEL

Οι νότες κορυφής είναι τριαντάφυλλο, Βιολέτα και Βατόμουρο. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, ρόδο Τάιφ και μιμόζα. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο, πατσουλί και ξύλο γκουαϊακ.

BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

Οι νότες κορυφής είναι Μπαμπού και αχλάδι. Oι μεσαίες νότες είναι Λωτός, Kάσσια και τσάι. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δρυός και ξύλο γκουαϊακ.

CACHAREL AMOR AMOR

CACHAREL AMOR AMOR

Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλο, πορτοκάλι , Μανταριν ορανζ, Kάσσια, γκρειπ φρουτ και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι Βερίκοκο, κρίνος, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, σπόρος Τόνκα, Βανίλια, Κέδρος της Βιρτζίνιας και Μόσχος.

CACHAREL EDEN

CACHAREL EDEN

Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, ροδάκινο , Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι μιμόζα, ανανάς, τεμπέρι, πεπόνι, άνθη ροδιού, γιασεμί, νούφαρο, κρίνο της κοιλάδας, Λωτός και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, πατσουλί, μαύρη ακακία και Κέδρος.

CACHAREL YES I AM

CACHAREL YES I AM

Η νότα κορυφής είναι βατόμουρο, μανταριν ορανζ, περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι άνθος τζίντερ, γαρδένια, γιασεμί, κεχριμπάρι, άνθη πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι κάρδαμο, γάλα, σανδαλόξυλο, αμπερόξυλο, βενζόη, καραμέλα, κουμαρίνη, γλυκόριζα και βανίλια.

CACHAREL ANAIS

CACHAREL ANAIS

Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, Λεβάντα, γάλβανο, αγιόκλημα, υάκινθος, λεμόνι, Περγαμόντο, Φραγκοστάφυλο και λευκός κρίνος. Oι μεσαίες νότες είναι Μαροκινό γιασεμί, αγιόκλημα, Γαρύφαλλο, τεμπέρι, ίριδα, κρίνος, άνθη ροδιού, ρίζωμα ίρις, Υλάνγκ Υλάνγκ, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, σανδαλόξυλο, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος, βρύα δρυός, Βέτιβερ, θυμίαμα και Κέδρος.

CALVIN KLEIN EUPHORIA

CALVIN KLEIN EUPHORIA

Η νότα κορυφής είναι ρόδι. Oι μεσαίες νότες είναι Λωτός και ορχιδέα. Oι νότες της βάσης είναι Βιολέτα, Αμπερι, Μόσχος και Μαχόγκανι.

CALVIN KLEIN CK ONE

CALVIN KLEIN CK ONE

Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, νότες πρασίνου, Μανταριν ορανζ, παπάγια, Περγαμόντο, Κάρδαμο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, Βιολέτα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, Μόσχος, Κέδρος και βρύα δρυός.

CALVIN KLEIN CK BE

CALVIN KLEIN CK BE

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, νότες πρασίνου, μέντα, Μανταριν ορανζ, άρκευθος και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι πράσινο γρασίδι, μανόλια, ορχιδέα, φρέζια, ροδάκινο και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, οποπονάξ, Μόσχος, Κέδρος και Βανίλια.

CALVIN KLEIN OBSESSION

CALVIN KLEIN OBSESSION

Οι νότες κορυφής είναι νότες πρασίνου, Μανταριν ορανζ, Βανίλια, ροδάκινο , Βασιλικός, Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι καρυκεύματα, κολίανδρο, σανδαλόξυλο, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, βρύα δρυός, Κέδρος και τριαντάφυλλο.

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

Οι νότες κορυφής είναι αμύγδαλο, καφές, περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, σαμπακ, τυμπερόζα, ρίζωμα ίριδας, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας και άνθη πορτοκαλιάς. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, κακάο, σανδαλόξυλο, βανίλια, πραλίνα, κανέλα, κέρδος, ξύλο κασμίρι, πάτσουλι, κεχριμπάρι και μόσχος.

CAROLINA HERRERA 212 VIP SILVER

CAROLINA HERRERA 212 VIP SILVER

Οι νότες κορυφής είναι φρούτο του πάθους και ρούμι. Oι μεσαίες νότες είναι Μόσχος και γαρδένια. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα και Βανιλια.

CAROLINA HERRERA 212 CAROLINA HERRERA

CAROLINA HERRERA 212 CAROLINA HERRERA

Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, Μανταριν ορανζ, Ανθο Κακτου και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι Λευκή Καμέλια, κρίνος, γαρδένια, φρέζια, γιασεμί, τριαντάφυλλο και κρίνο της κοιλάδας; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο και Μόσχος.

CARTIER LA PANTHERE

CARTIER LA PANTHERE

Οι νότες κορυφής είναι ραβέντι, φράουλα και Αποξηραμένα φρούτα. H μεσαία νότα είναι γαρδένια. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δρυός, πατσουλί και δέρμα.

CARTIER BAISER VOLE

CARTIER BAISER VOLE

Οι νότες κορυφής είναι κρίνος και Εσπεριδοειδή. H μεσαία νότα είναι κρίνοs. Oι νότες της βάσης είναι πράσινος κρίνος και νότες πρασίνου.

CHANEL No 5

CHANEL No 5

Οι νότες κορυφής είναι Αλδεϋδες, νερόλι, Υλάνγκ Υλάνγκ, Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, σανδαλόξυλο, πατσουλί, Μόσχος, μοσχογαλή, Βανίλια, βρύα δρυός και Βέτιβερ.

CHANEL No 19

CHANEL No 19

Οι νότες κορυφής είναι νερόλι, Περγαμόντο και νότες πρασίνου. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, νάρκισσος, τριαντάφυλλο και κρίνο της κοιλάδας. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, σανδαλόξυλο, δρυς βρύα και δέρμα.

CHANEL CHANCE

CHANEL CHANCE

Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, ίριδα, πατσουλί, ροζ πιπέρι και υάκινθος. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και λεμόνι. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, πατσουλί, Βανίλια και Βέτιβερ.

CHANEL MADEMOISELLE

CHANEL MADEMOISELLE

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, γκρειπ φρουτ και πορτοκάλι. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τριαντάφυλλο και λίτσι. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Μόσχος, πατσουλί και Βανίλια.

CHANEL ALLURE

CHANEL ALLURE

Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, περγαμόντο, μανταριν ορανζ, ροδάκινο, και φρούτα του πάθους. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, νούφαρο, αγιόκλημα, φρέζια, μανόλια, μαγιάτικο τριαντάφυλλο, παιώνια και άνθη πορτοκαλιάς. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, βέτιβερ, βανίλια, πατσουλί και κεχριμπάρι.

CHANEL GABRIELLE

CHANEL GABRIELLE

Οι νότες κορυφής είναι μανταριν ορανζ, γκρειπ φρουτ και φραγκοστάφυλο. Oι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, υλάνγκ υλάνγκ, γιασέμι, άνθη πορτοκαλιάς, αχλάδι, ροζ πιπέρι και κρίνο της κοιλάδας. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, μόσχος, κασμήρι και ρίζωμα ίριδας.

CHLOE CHLOE

CHLOE CHLOE

Οι νότες κορυφής είναι παιώνια, φρέζια και λίτσι. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, κρίνο της κοιλάδας και μανόλια. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι και Κέδρος της Βιρτζίνιας.

CHLOE LOVE CHLOE

CHLOE LOVE CHLOE

Οι νότες κορυφής είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και ροζ πιπέρι. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, υάκινθος, ηλιοτρόπιο, πασχαλιά και ουιστερία. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, ρύζι και πουδρένιες νότες.

CHLOE NOMADE

CHLOE NOMADE

Οι νότες κορυφής είναι Μιραμπελ, περγαμόντο,λεμόνι και πορτοκάλι. Oι μεσαίες νότες είναι φρέζια, γιασεμί,ροδάκινο και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι βρύα δρυός, αμπερόξυλο, πατσουλί, σανδαλόξυλο και λευκός μόσχος.

CHOPARD WISH

CHOPARD WISH

Οι νότες κορυφής είναι αγιόκλημα, φράουλα,ψευδοακακία, άνθη πορτοκαλιάς, καρύδα, γκουζμπερι/ριβήσιον, ροδόξυλο Βραζιλίας, αχλάδι, φραγκοστάφυλο και φύλλο φρούτο Γιούζου. Oι μεσαίες νότες είναι μέλι, βιολέτα, ορχιδέα, γάλα, ηλιοτρόπιο, κρίνο της κοιλάδας, γιασεμί, μανόλια και οσμανθος. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, καραμέλα,θυμίαμα, σπόρος Τονκα και καραμέλα.

CLINIQUE AROMATICS ELIXIR

CLINIQUE AROMATICS ELIXIR

Οι νότες κορυφής είναι Αλδεϋδες, κολίανδρο, Χαμομήλι, φασκόμηλο, Βερβένα λέμον, Περγαμόντο, Ροδόξυλο Βραζιλίας και Γεράνι. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, τεμπέρι, άνθη πορτοκαλιάς, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ και τριαντάφυλλο.

CLINIQUE HAPPY

CLINIQUE HAPPY

Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , μανταρίνι Ινδίας, δαμάσκηνο, κόκκινο γκρειπ φρουτ, Μήλο και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι ορχιδέα, φρέζια, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι μιμόζα, κρίνος, μανόλια, Αμπερι και Μόσχος.

CHRISTIAN DIOR POISON GIRL

CHRISTIAN DIOR POISON GIRL

Οι νότες κορυφής είναι νεράντζι και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Δαμασκού, ρόδο Γαλλίας και άνθη πορτοκαλιάς. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τονκα, βανίλια, αμύγδαλο, βάλσαμο Τολού, κασμήρι και ηλιοτρόπιο.

CHRISTIAN DIOR POISON

CHRISTIAN DIOR POISON

Οι νότες κορυφής είναι κόλιανδρος, δαμάσκηνα, άγρια μούρα,γλυκάνισο και ροδόξυλο. Oι μεσαίες νότες είναι γαρύφαλλο, γιασεμί, ανθός πορτοκαλιού Αφρικής,τουμπερόζα, οποπονάξ, κανέλα, θυμίαμα, τριαντάφυλλο και λευκόμελο. Oι νότες της βάσης είναι βέτιβερ, μόσχος, σανδαλόξυλο, κέρδος Βιρτζίνιας, κεχριμπάρι, βανίλια και ηλιοτρόπιο.

CHRISTIAN DIOR HYPNOTIC POISON

CHRISTIAN DIOR HYPNOTIC POISON

Οι νότες κορυφής είναι Βερίκοκο, δαμάσκηνο και Καρύδα. Oι μεσαίες νότες είναι τεμπέρι, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο, Ροδόξυλο Βραζιλίας και κύμινο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμύγδαλο, Βανίλια και Μόσχος.

CHRISTIAN DIOR PURE POISON

CHRISTIAN DIOR PURE POISON

Οι νότες κορυφής είναι Πετιτ γκρέιν, γιασεμί, Περγαμόντο και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και γαρδένια. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Βανίλια και Κακάο.

CHRISTIAN DIOR J'ADORE

CHRISTIAN DIOR J’ADORE

Οι νότες κορυφής είναι μανόλια, πεπόνι, ροδάκινο , αχλάδι, Περγαμόντο και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι τεμπέρι, δαμάσκηνο, Βιολέτα, ορχιδέα, φρέζια, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια, Κέδρος και Βατόμουρο.

CHRISTIAN DIOR J'ADORE IN JOY

CHRISTIAN DIOR J’ADORE IN JOY

Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινό αλάτι. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ, τουμπερόζα και νερόλι. Oι νότες της βάσης είναι ροδάκινο.

CHRISTIAN DIOR JOY

CHRISTIAN DIOR JOY

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο και μάνταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι ρόδο Γαλλίας, γιασεμί, κασσία και ροδάκινο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, κέδρος, λευκός μόσχος, πατσουλί και βενζόη.

CHRISTIAN DIOR ADDICT

CHRISTIAN DIOR ADDICT

Οι νότες κορυφής είναι Βατόμουρο και φύλλα μανταρινιάς. Oι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, νυχτολούλουδο, γιασεμί και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα και Βανίλια.

CHRISTIAN DIOR BALADE SAUVAGE

CHRISTIAN DIOR BALADE SAUVAGE

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, πετιγκραίν και νότες όζοντος. Oι μεσαίες νότες είναι σύκο, άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, δέντρο συκιάς, θαλασσινές νότες, ηλιακές νότες και ροδάκινο. Oι νότες της βάσης είναι λάβδανο,βότσαλα, αμπερόξυλο και βανίλια.

D.K.N.Y RED DELICIOUS

D.K.N.Y RED DELICIOUS

Οι νότες κορυφής είναι λίτσι και βατόμουρο. Oι μεσαίες νότες είναι πατσουλί, Μήλο και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, καρπός βανίλιας και Αμπερι.

D.K.N.Y CASHMERE MIST

D.K.N.Y CASHMERE MIST

Η νότα κορυφής είναι Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και καστόρι ,σουέτ. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο, Αμπερι, ξύλο κασμίρι και Βανίλια.

DOLCE & GABBANA D&G RED

DOLCE & GABBANA D&G RED

Οι νότες κορυφής είναι Αλδεϋδες, Εσπεριδοειδή, Μανταριν ορανζ, φρέζια, κισσός, Βασιλικός και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι κολίανδρο, άνθη πορτοκαλιάς, κρίνος, Γαρύφαλλο, γιασεμί, κατιφές, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Μόσχος και Βανίλια.

DOLCE & GABBANA THE ONE

DOLCE & GABBANA THE ONE

Οι νότες κορυφής είναι λίτσι, ματαριν ορανζ, ροδάκινο και περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι κρίνος, δαμάσκηνο, γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, Μόσχος, βανίλια και βέτιβερ.

DOLCE & GABBANA THE ONLY ONE

DOLCE & GABBANA THE ONLY ONE

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, βιολέτα και πορτοκάλι. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, καφές, αχλάδι, τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, βανίλια και καραμέλα.

DOLCE & GABBANA ROSE THE ONE

DOLCE & GABBANA ROSE THE ONE

Το άρωμα περιέχει φραγκοστάφυλο, γκρειπ φρουτ, μανταριν ορανζ, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο, λίτσι, παιώνια, κρίνος, φυτικός μόσχος, σανδαλόξυλο, μόσχος και βανίλια.

DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE

DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE

Οι νότες κορυφής είναι Μήλο, Κέδρος, Λουλούδι Μπελ και λεμόνι Σικελίας. Oι μεσαίες νότες είναι λευκό τριαντάφυλλο, Μπαμπού και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Μόσχος και Κέδρος.

DOLCE & GABBANA SICILY

DOLCE & GABBANA SICILY

Οι νότες κορυφής είναι αγιόκλημα, άνθη πορτοκαλιάς, μπανάνα, περγαμόντο και Αλδεΰδες. Oι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, γιασεμί, ιβίσκος, υάκινθος και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, μόσχος, ηλιοτρόπιο.

DOLCE & GABBANA DOLCE

DOLCE & GABBANA DOLCE

Οι νότες κορυφής είναι λουλούδι παπάγιας και νερόλι. Oι μεσαίες νότες είναι Αμαρυλλις, νάρκισσος και νούφαρο. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος και κασμήρι.

DSQUARED WANT

DSQUARED WANT

Οι νότες κορυφής είναι μανταριν ορανζ, τζίντζερ και πιπέρι. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο,ηλιοτρόπιο και νερόλι. Oι νότες της βάσης είναι βανίλια Μαγαδασκάρης, απόλυτη βανίλια και νότες ξύλων.

DSQUARED SHE WOOD

DSQUARED SHE WOOD

Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, γιασεμί και νερόλι. Oι μεσαίες νότες είναι Βιολέτα, ηλιοτρόπιο και Μόσχος. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Κέδρος και Αμπερι.

ELLIE SAAB LE PERFUM

ELLIE SAAB LE PERFUM

Η νότα κορυφής είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής. Hμεσαία νότα είναι γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Κέδρος της Βιρτζίνιας, τριαντάφυλλο και λευκόμελο.

ESCADA ESCADA

Οι νότες κορυφής είναι Καρύδα, μηδικό σίλφιο, Μανταριν ορανζ, ροδάκινο, υάκινθος και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, τεμπέρι, ίριδα, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ, φραγκιπάνι και νάρκισσος.

ESCADA CHERRY IN THE AIR

ESCADA ESCADA

Οι νότες κορυφής είναι πετροκέρασο, βατόμουρο και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι ζαχαρωτό, γαρδένια, ορχιδέα και Βανίλια. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, βελανίδι, Μόσχος και λευκό καστόρι.

ESCADA BORN IN PARADISE

ESCADA BORN IN PARADISE

Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Μήλο, καρπούζι και γκουαβα. Oι μεσαίες νότες είναι Γάλα Καρύδας και ανανάς. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Κέδρος και Μόσχος. Το άρωμα περιέχει γκουαβα, Πράσινο Μήλο, καρπούζι και Λουλουδένιες Νότες.

ESCADA MAGNETISM

ESCADA MAGNETISM

Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, Φραγκοστάφυλλο, πεπόνι, κόκκινα μούρα, Kάσσια και λίτσι. Oι μεσαίες νότες είναι μανόλια, ίριδα, πράσινα φύλλα, φρέζια, Βασιλικός, γιασεμί, κύμινο, ηλιοτρόπιο, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο και Ανθός Αμυγδάλου. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος, Βενζόη , Καραμέλα, Βέτιβερ και Βανίλια.

ESCADA TAJ SUNSET

ESCADA TAJ SUNSET

Οι νότες κορυφής είναι Μάνγκο, νεκταρίνι και Σανγκουίνι. Oι μεσαίες νότες είναι Λωτός, νούφαρο, βατόμουρο και αστεροειδή μήλο. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο και Καρύδα.

ESCADA SORBETTO ROSSO

ESCADA SORBETTO ROSSO

Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, Καλονή και μανταρίνι. Oι μεσαίες νότες είναι καρπούζι, θαλασσινό αλάτι, υδάτινες νότες, λουλούδι τιαρέ, μήλο, hedione, τριαντάφυλλο και φράουλα. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, πραλίνα και μόσχος.

ESCADA FIESTA CARIOCA

ESCADA FIESTA CARIOCA

Οι νότες κορυφής είναι φρούτα του πάθους, βατόμουρο και βιολέτα. Oι μεσαίες νότες είναι λουλούδι του πάθους,άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος,κέδρος και βενζόη.

ESCADA MIAMI BLOSSOM

ESCADA MIAMI BLOSSOM

Οι νότες κορυφής είναι καρπούζι, πορτοκάλι και μύρτιλο. Oι μεσαίες νότες είναι ανανάς, λουλούδι τιαρε, γιασεμί και τουμπερόριζα. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, μόσχος και αμπροξάν.

ESCADA OCEAN LOUNGE

ESCADA OCEAN LOUNGE

Οι νότες κορυφής είναι λίτσι, δαμάσκηνο, φράουλα και αχλάδι. Oι μεσαίες νότες είναι Βιολέτα, μιμόζα και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Βανίλια και ξύλο τικ.

ESTEE LAUDER BEAUTIFUL

ESTEE LAUDER BEAUTIFUL

Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλο, Φρουτένιες Νότες, Kάσσια, γάλβανο, Περγαμόντο, λεμόνι, τριαντάφυλλο, Μανταριν ορανζ και κρίνος. Oι μεσαίες νότες είναι μιμόζα, μανόλια, Γαρύφαλλο, τεμπέρι, άνθη πορτοκαλιάς, Χαμομήλι, νάρκισσος, φρέζια, πασχαλιά, γιασεμί, ροζ βιολέτα, φασκόμηλο, νερόλι, κατιφές, Υλάνγκ Υλάνγκ, κρίνο της κοιλάδας και Γεράνι.

ESTEE LAUDER PLEASURES

ESTEE LAUDER PLEASURES

Οι νότες κορυφής είναι τεμπέρι, ροζ πιπέρι, Βιολέτα, φρέζια, κόκκινα μούρα, φύλλο βιολέτας και νότες πρασίνου. Oι μεσαίες νότες είναι παιώνια, τριαντάφυλλο, κρίνος, πασχαλιά, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, Γεράνι και καρο καρούντ.

ESTEE LAUDER BRONZE GODESS

ESTEE LAUDER BRONZE GODESS

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, μύρο, μανόλια και λουλούδι τιαρέ. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, σανδαλόξυλο, Αμπερι, Καρύδα και Καραμέλα.

ESTEE LAUDER PURE WHITE LINEN

ESTEE LAUDER PURE WHITE LINEN

Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, γκρειπ φρουτ, Μήλο, αχλάδι, μανταρίνι Ιταλίας, νότες πρασίνου και φρέζια. Oι μεσαίες νότες είναι αγιόκλημα, ερυθρή τουλίπα, τεμπέρι, γαρδένια, γιασεμί και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, λευκό ηλιοτρόπιο και Κέδρος.

ESTEE LAUDER LE ROUGE

ESTEE LAUDER LE ROUGE

Οι νότες κορυφής είναι κόκκινη σταφίδα, βατόμουρο, πιπέρι και σαφραν. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, Μαγιάτικο τριαντάφυλλο, γιασεμί και πέταλα μανόλιας. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί,, βέτιβερ, βανίλια Μαγαδασκάρης και φυτικός μόσχος.

ESTEE LAUDER MODERN MUSE

ESTEE LAUDER MODERN MUSE

Η νότα κορυφής είναι Μανταριν ορανζ. Οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, κρίνος, Πέταλα Λουλουδιών, αγιόκλημα, γιασεμί σαμπακ και κινεζικό γιασεμί. Οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, φύλλο πατσουλί, Κεχριμπάρι, Μόσχος, Βανίλια Μαδαγασκάρης και νότες ξύλων.

ESTEE LAUDER SENSOUS

ESTEE LAUDER SENSOUS

Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, μανόλια και κρίνος. Oι μεσαίες νότες είναι Αμπερι, ξυλώδη νότες και Υλάνγκ Υλάνγκ. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Μανταριν ορανζ, πιπέρι και λευκόμελο.

ESTEE LAUDER BEYOND PARADISE

ESTEE LAUDER BEYOND PARADISE

Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, υάκινθος, γκρειπ φρουτ, περγαμόντο, λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, ορχιδέα, γιασεμί και αγιόκλημα. Oι νότες της βάσης είναι ιβίσκος,ξύλο δαμασκηνιάς, κεχριμπάρι και φυτικός μόσχος.

GIVENCY ORGANZA

GIVENCY ORGANZA

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, γαρδένια, μοσχοκάρυδο και νότες πρασίνου. Oι μεσαίες νότες είναι αγιόκλημα, τεμπέρι, γιασεμί, ίριδα, καρυδιά και παιώνια. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Αμπερι, Κέδρος της Βιρτζίνιας, ξύλο γκουαϊακ και ξυλώδη νότες.

GIVENCY ANGE OU DEMON

GIVENCY ANGE OU DEMON

Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, σαφράν και Θυμάρι. Oι μεσαίες νότες είναι κρίνος, ορχιδέα και Υλάνγκ Υλάνγκ. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βανίλια, Ροδόξυλο Βραζιλίας και βρύα δρυός.

GIVENCY PLAY FOR HER

GIVENCY PLAY FOR HER

Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, Περγαμόντο, ροζ πιπέρι, γλυκομπίζελο και ροδάκινο. Oι μεσαίες νότες είναι λουλούδι τιαρέ, ορχιδέα, άμυρις και μανόλια. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο, πατσουλί, Βενζόη και σπόρος Τόνκα.

GUCCI II BLOOM

GUCCI II BLOOM

Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι και νότες πράσινου. Oι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, γιασεμί σάμπακ και αγιόκλημα. Oι νότες της βάσης είναι ρίζωμα, ίρις, σανδαλόξυλο και βανίλια.

GUCCI II RUSH RED

GUCCI II RUSH RED

Οι νότες κορυφής είναι πέταλα φρέζιας της Αφρικής, ροδάκινο και Καλιφορνέζικη γαρδένια. Oι μεσαίες νότες είναι κολίανδρο, τριαντάφυλλο Δαμασκού και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι φυσική βανίλια, πατσουλί και Βέτιβερ.

GUCCI II GUILTY

GUCCI II GUILTY

Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ και ροζ πιπέρι. Oι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, ροδάκινο και πασχαλιά. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί και Αμπερι.

GUCCI II FLORA

GUCCI II FLORA

Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή, παιώνια και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι Oσμανθός και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, πατσουλί και ροζ πιπέρι.

GUCCI II GUCCI II

GUCCI II

Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλο, Μανταριν ορανζ, Kάσσια, κόκκινα μούρα και Πικρό Πορτοκάλι. Oι μεσαίες νότες είναι παιώνια, Βατόμουρο, Βιολέτα, φρέζια, γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, ηλιοτρόπιο και Κέδρος.

GUERLAIN L'INSTANT MAGIC

GUERLAIN L’INSTANT MAGIC

Οι νότες κορυφής είναι Γλυκάνισο, Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι μιμόζα, Γαρύφαλλο, Βιολέτα, φρέζια και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι ίριδα, σανδαλόξυλο, Αμύγδαλο, Βανίλια, Κέδρος και λευκός μόσχος.

GUERLAIN MON GUERLAIN

GUERLAIN MON GUERLAIN

Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα και περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, σαμπακ, ίριδα και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι βανίλια Ταΐτης,Αυστραλιανό σανδαλόξυλο,κουμαρίνη,βενζόη, γλυκόριζα και πατσουλί.

GUY LAROCHE FIDJI

GUY LAROCHE FIDJI

Οι νότες κορυφής είναι ίριδα, γάλβανο, υάκινθος, Περγαμόντο, λεμόνι και τεμπέρι.
Oι μεσαίες νότες είναι Βιολέτα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, γαρίφαλο, Υλάνγκ Υλάνγκ, τριαντάφυλλο, νότες καρυκευμάτων και Αλδεϋδες. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος, βρύα δρυός, Βέτιβερ και ρετσίνι.

HERMES EAU DES MERVEILLES

HERMES EAU DES MERVEILLES

Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , λεμόνι και Ρητίνη ελεμι. Oι μεσαίες νότες είναι Αμπερι, ροζ πιπέρι, Βιολέτα και πιπέρι. Oι νότες της βάσης είναι έλατο, βρύα δρυός, Κέδρος και Βετιβέρ Μαδαγασκάρης.

HERMES ELIXIR DES MERVEILLES

HERMES ELIXIR DES MERVEILLES

Το άρωμα περιέχει βάλσαμο από το Περού,ζάχαρη βανίλιας, κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, πατσουλί, ρετσίνι Σιάμ, καραμέλα, δρύς, θυμίαμα, φλοιός πορτοκαλιού και Κέρδο.

HERMES JOUR

HERMES JOUR

Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, λεμόνι και υδάτινες νότες. Oι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, γλυκομπίζελο, νότες πρασίνου και λευκά άνθη. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος και νότες ξύλων.

HERMES TWILLY

HERMES TWILLY

Οι νότες κορυφής είναι τζίντζερ, περγαμόντο και νεράντζι. Oι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα,γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο και βανίλια.

HERMES UN JARDIN SUR LE NIL

HERMES UN JARDIN SUR LE NIL

Οι νότες κορυφής είναι Καρότο, γκρειπ φρουτ, Ντομάτα και πράσινο μάνγκο. Oι μεσαίες νότες είναι πορτοκάλι , παιώνια, βούρλο, υάκινθος και Λωτός. Oι νότες της βάσης είναι λάβδανο, ίριδα, Κανέλα, Μόσχος και θυμίαμα.

ISSEY MIYAKI L'EAU D'ISSEY

ISSEY MIYAKI L’EAU D’ISSEY

Οι νότες κορυφής είναι Κυκλάμινο, ρόδο του νερού, πεπόνι, φρέζια, Λωτός, τριαντάφυλλο και Καλόνη. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, κρίνος, παιώνια του νερού και κρίνο της κοιλάδας. Oι νότες της βάσης είναι εξωτικά ξύλα, τεμπέρι, Αμπερι, σανδαλόξυλο, Μόσχος, Oσμανθός και Κέδρος.

JO MALONE MIMOSA&CARDAMON

JO MALONE MIMOSA&CARDAMON

Η νότα κορυφής είναι Κάρδαμο. Η μεσαία νότα είναι μιμόζα. Η νότα της βάσης είναι σπόρος Τόνκα.

JO MALONE MYRTH & TONKA

JO MALONE MYRTH & TONKA

Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα. Oι μεσαίες νότες είναι Μύρο. Oι νότες της βάσης είναι βανίλια, σπόρος τόνκα και αμύγδαλο.

JO MALONE WOODSAGE & SEASALT

JO MALONE WOODSAGE & SEASALT

Το άρωμα περιέχει φυτικό μόσχο, θαλασσινό αλάτι,φασκόμηλο, φύκια και γκρειπ φρουτ.

JO MALONE HONEYSUCKLE & DAVANA

JO MALONE HONEYSUCKLE & DAVANA

Οι νότες κορυφής είναι Νταβάνα. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο και αγιόκλημα. Oι νότες της βάσης είναι βρύα.

JO MALONE OAT & CORNFLOWER

JO MALONE OAT & CORNFLOWER

Το άρωμα περιέχει βρώμη, Κενταύριον, φουντούκι και βέτιβερ.

J.P.G J.P.G CLASSIC

J.P.G J.P.G CLASSIC

Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, Μανταριν ορανζ, ατεροειδής γλυκάνισος, αχλάδι, τριαντάφυλλο και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, τζίντζερ, δαμάσκηνο, ορχιδέα, Υλάνγκ Υλάνγκ και τεμπέρι. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Μόσχος, Βανίλια, Κανέλα και σανδαλόξυλο.

J.P.G SCANDAL

J.P.G SCANDAL

Οι νότες κορυφής είναι σαγκουίνι και μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι μέλι, γαρδένια, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και ροδάκινο. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί,μελισσοκέρι,καραμέλα και γλυκόριζα.

JUICE COUTURE LA FLEUR

Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, κόκκινα μούρα και νούφαρο. Oι μεσαίες νότες είναι αγιόκλημα, γαρδένια και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Καραμέλα και σανδαλόξυλο.

JIMMY CHOO JIMMY CHOO

JUICE COUTURE LA FLEUR

Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, αχλάδι και νότες πρασίνου. H μεσαία νότα είναι ορχιδέα. Oι νότες της βάσης είναι καραμέλα τόφυ και πατσουλί.

KENZO FLOWER

KENZO FLOWER

Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλο, μπουμπουρντζελία, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι οποπονάξ, γιασεμί, Βιολέτα της Πάρμα και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια, λευκός μόσχος και θυμίαμα.

KENZO SUMMER

KENZO SUMMER

Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, Εσπεριδοειδή και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι μιμόζα, Βιολέτα, φρέζια, Γάλα Αμυγδάλου, γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Μόσχος, λεμόνι, ξυλώδη νότες, Κέδρος και στίραξ.

KENZO AMOUR

KENZO AMOUR

Οι νότες κορυφής είναι λευκό τσάι και ρύζι. Oι μεσαίες νότες είναι Άνθη Κερασιάς, φραγκιπάνι και ηλιοτρόπιο. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανιλια, ξυλώδη νότες και θυμίαμα.

KENZO JUNGLE

KENZO JUNGLE

Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, γαρίφαλο και Cumin. Oι μεσαίες νότες είναι κύμινο, Μάνγκο, ηλιοτρόπιο, Υλάνγκ Υλάνγκ, γλυκόρριζα, γαρδένια και Κάρδαμο. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, πατσουλί και Βανίλια.

LALIQUE AMETHYST

LALIQUE AMETHYST

Οι νότες κορυφής είναι φραγκοστάφυλλο, μύρτιλο, βατόμουρο, μουριά και φράουλα. Oι μεσαίες νότες είναι παιώνια, πιπέρι, Υλανγκ Υλάνγκ και τριανταφυλλό. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος, βανίλια Μπέρμπον και νότες ξύλων.

LA PRAIRIE AMETHYST

Οι νότες κορυφής είναι φραγκοστάφυλο, μύρτιλο, βατόμουρο, μουριά και φράουλα. Oι μεσαίες νότες είναι παιώνια, πιπέρι, Υλανγκ Υλάνγκ και τριανταφυλλό. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος, βανίλια Μπέρμπον και νότες ξύλων.”

LANCOME LA VIE EST BELLE

LA PRAIRIE AMETHYST

Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλο και αχλάδι. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, σπόρος Τόνκα, Βανίλια και πραλίνα.

LANCOME LA VIE EST BELLE L'ECLAT

LANCOME LA VIE EST BELLE L’ECLAT

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, μανταριν ορανζ και φρέζια. Oι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιας, λευκά ανθη, γιασέμι, σαμπακ και ίριδα. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, βανίλια και πατσουλί.

LANCOME HYPNOSE

LANCOME HYPNOSE

Η νότα κορυφής είναι λουλούδι του πάθους. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και γαρδένια. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και Βανίλια.

LANCOME POEME

LANCOME POEME

Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλο, Παπαρούνα των Ιμαλαίων, δαμάσκηνο, νότες πρασίνου, Μανταριν ορανζ, νάρκισσος, ροδάκινο , Περγαμόντο και ντατούρα. Oι μεσαίες νότες είναι μιμόζα, δέρμα, άνθη πορτοκαλιάς, φρέζια, γιασεμί, ηλιοτρόπιο, Υλάνγκ Υλάνγκ, ανθός βανιλιας, τεμπέρι και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Αμπερι, Μόσχος, Βανίλια, άνθη πορτοκαλιάς και Κέδρος.

LANCOME LA NUIT

LANCOME LA NUIT

Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, Περγαμόντο και μανταρίνι. Oι μεσαίες νότες είναι ορχιδέα βανιλια, μαύρο τριαντάφυλλο, φρούτο του πάθους και φράουλα. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, πάπυρος, θυμίαμα, λίτσι, πραλίνα, Βανίλια,

LANCOME IDOLE

LANCOME IDOLE

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο και αχλάδι. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Τουρκίας, τριαντάφυλλο του Μαΐ και Ινδικό γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι λευκός μόσχος και βανίλια.

LOLITA LEMPICKA ``L``

LOLITA LEMPICKA “L”

Οι νότες κορυφής είναι Πικρό Πορτοκάλι και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι αθάνατο, Κανέλα και Μόσχος. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βανίλια και σανδαλόξυλο

LOLITA LEMPICKA LOLL. LEMPICKA

LOLITA LEMPICKA LOLL. LEMPICKA

Οι νότες κορυφής είναι Βιολέτα, κισσός και ατεροειδής γλυκάνισος. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, Αμαρυλις, γλυκόρριζα, ρίζωμα ίρις και Κεράσι. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βανίλια, Βέτιβερ, λευκός μόσχος και πραλίνα.

MICHAEL KORS SEXY AMBER

MICHAEL KORS SEXY AMBER

Το άρωμα περιέχει λευκά άνθη, κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο.

MARK JACOBS DAISY

MARK JACOBS DAISY

Οι νότες κορυφής είναι φύλλο βιολέτας, κόκκινο γκρειπ φρουτ και αγριοφράουλα. Oι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, Βιολέτα και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, λευκά ξύλα και Βανίλια.

MARK JACOBS LOLA

MARK JACOBS LOLA

Οι νότες κορυφής είναι ροζ πιπέρι, αχλάδι και γκρειπ φρουτ. Oι μεσαίες νότες είναι παιώνια, Γεράνι και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Μόσχος και σπόρος Τόνκα.

MARK JACOBS DOT

MARK JACOBS DOT

Οι νότες κορυφής είναι αγιόκλημα, κόκκινα μούρα και πιτάια. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και καρύδα. Oι νότες της βάσης είναι ξεβρασμένα ξύλα,βανίλια και μόσχος.

MOSCHINO CHIP & CHIC

MOSCHINO CHIP & CHIC

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, Πετιτ γκρέιν, φρούτο Γούζου και Ροδόξυλο Βραζιλίας. Oι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, τριαντάφυλλο, νούφαρο, παιώνια, Βιολέτα και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια, σπόρος Τόνκα, ορχιδέα, σανδαλόξυλο, Βέτιβερ, ίριδα και Αμπάρο.

MOSCHINO I LOVE LOVE

MOSCHINO I LOVE LOVE

Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , γκρειπ φρουτ, κόκκινη σταφίδα και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι ρόδο , βούρλο, κρίνο της κοιλάδας, καλαμοσάγχαρο και Κανέλα. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Κέδρος και ξυλώδη νότες.

MOLECULES ESCENTRIC 01

MOLECULES ESCENTRIC 01

Το άρωμα περιέχει ίριδα, Αμάλφι, λεμόvι, ροζ πιπέρι και Iso E Super

MOLECULES ESCENTRIC 02

MOLECULES ESCENTRIC 02

Το άρωμα περιέχει ίριδα, γιασεμί, Iso E Super και Αμπροξάν.

NARCISSO RODRIGUEZ NARCISO POUDRE

NARCISSO RODRIGUEZ NARCISO POUDRE

Οι νότες κορυφής είναι τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς. Oι μεσαίες νότες είναι μόσχος. Oι νότες της βάσης είναι βέτιβερ, κέδρος, κουμαρίνη και πατσουλί.

NARCISSO RODRIGUEZ FOR HER PINK

NARCISSO RODRIGUEZ FOR HER PINK

Οι νότες κορυφής είναι τριαντάφυλλο και ροδάκινο. Oι μεσαίες νότες είναι Μόσχος και Αμπερι. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο και πατσουλί.

NARCISSO RODRIGUEZ FOR HER BLACK

NARCISSO RODRIGUEZ FOR HER BLACK

Οι νότες κορυφής είναι Oσμανθός, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι Μόσχος και Αμπερι. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και Βανιλια.

NARCISSO RODRIGUEZ PURE MUSC

NARCISSO RODRIGUEZ PURE MUSC

Οι νότες κορυφής είναι μόσχος. Oι μεσαίες νότες είναι λουλούδια. Oι νότες της βάσης είναι κασμίρι.

NARCISSO RODRIGUEZ NARCISO

NARCISSO RODRIGUEZ NARCISO

Οι νότες κορυφής είναι γαρδένια και λευκό τριαντάφυλλο. Oι μεσαίες νότες είναι μόσχος. Oι νότες της βάσης είναι βέτιβερ, εκχύλισμα λευκού κέδρου και κέδρος.

NARCISSO RODRIGUEZ NARCISO ROUGE

NARCISSO RODRIGUEZ NARCISO ROUGE

Οι νότες κορυφής είναι ίριδα και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας. Oι μεσαίες νότες είναι μόσχος, άνθη πορτοκαλιάς και τουμπερόζα. Oι νότες της βάσης είναι βέτιβερ, εκχύλισμα λευκού κέδρου, κέδρος, σπόρος τόνκα, βανίλια και σανδαλόξυλο.

NINA RICCI NINA

NINA RICCI NINA

Οι νότες κορυφής είναι Αμάλφι λεμόνι και λάιμ. Oι μεσαίες νότες είναι Μήλο Γκόλντεν, παιώνια, πραλίνα και ντατούρα. Oι νότες της βάσης είναι Μηλιά, Μόσχος και Κέδρος της Βιρτζίνιας.

NINA RICCI RICCI RICCI

NINA RICCI RICCI RICCI

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και ραβέντι. Oι μεσαίες νότες είναι ντατούρα, τεμπέρι και βάμμα ρόδου. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο και πατσουλί.

NINA RICCI L'AIR DU TEMPS

NINA RICCI L’AIR DU TEMPS

Οι νότες κορυφής είναι Γαρύφαλλο, ροδάκινο , νερόλι, Περγαμόντο, τριαντάφυλλο, Ροδόξυλο Βραζιλίας και Αλδεϋδες. Oι μεσαίες νότες είναι δεντρολίβανο, Γαρύφαλλο, γαρδένια, Βιολέτα, ορχιδέα, γαρίφαλο, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι καρυκεύματα, ίριδα, Αμπερι, σανδαλόξυλο, Μόσχος, Βενζόη , βρύα δριός, Βέτιβερ και Κέδρος.

PACO RABANNE LADY MILION

PACO RABANNE LADY MILION

Οι νότες κορυφής είναι νερόλι, Αμάλφι λεμόνι και βατόμουρο. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και γαρδένια. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, λευκόμελο και Αμπερι.

PACO RABANNE OLYMPEA

PACO RABANNE OLYMPEA

Οι νότες κορυφής είναι πράσινο μανταρίνι, γιασεμί του νερού και άνθος τζίντερ. Oι μεσαίες νότες είναι βανίλια και αλάτι. Oι νότες της βάσης είναι Γκρίζα Άμβρα, ξύλο κασμίρι και σανδαλόξυλο.

PACO RABANNE BLACK XS

PACO RABANNE BLACK XS

Οι νότες κορυφής είναι φίγγι, ροζ πιπέρι και Ταμαρίντ. Oι μεσαίες νότες είναι μαύρη βιολέτα, Κακάο και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Βανίλια και ξύλο Μασσόιας.

PRADA LEAU AMBREE

PRADA LEAU AMBREE

Οι νότες κορυφής είναι Αμάλφι λεμόνι και Εσπεριδοειδή. Oι μεσαίες νότες είναι πατσουλί και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι οποπονάξ, Αμπερι και Βανίλια.

PRADA LEAU CANDY KISS

PRADA LEAU CANDY KISS

Οι νότες κορυφής είναι μόσχος. Oι μεσαίες νότες είναι μόσχος και άνθη πορτοκαλιάς. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος και βανίλια.

PRADA LEAU CANDY

PRADA LEAU CANDY

Η νότα κορυφής είναι Μόσχος. H μεσαία νότα είναι Βενζόη. H νότα της βάσης είναι Καραμέλα.

PRADA LEAU MILANO

PRADA LEAU MILANO

Οι νότες κορυφής είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, πορτοκάλι , Μανταριν ορανζ και νερόλι. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, Μαστίχα και γάλβανο. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Κέδρος της Βιρτζίνιας, θυμίαμα και Βενζόη.

ROBERTO CAVALLI JUST HER

ROBERTO CAVALLI JUST HER

Οι νότες κορυφής είναι Φύλλο Μπαμπού, Κανέλα, Kάσσια, Περγαμόντο Σικελίας, Μήλο και Ρητίνη ελεμι. Oι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, Καφές, γιασεμί και Λωτός. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Μόσχος, Κέδρος, Βανίλια Μαδαγασκάρης και ταμπάκο.

ROBERTO CAVALLI PARADISO

ROBERTO CAVALLI PARADISO

Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή, Μανταριν ορανζ και Περγαμόντο. H μεσαία νότα είναι γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Πεύκο, Κυπαρίσσι και Δάφνη.

ROBERTO CAVALLI EDP

ROBERTO CAVALLI EDP

Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή, Μανταριν ορανζ και Περγαμόντο. H μεσαία νότα είναι γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Πεύκο, Κυπαρίσσι και Δάφνη.

THIERY MUGLER ANGEL

THIERY MUGLER ANGEL

Οι νότες κορυφής είναι πεπόνι, Καρύδα, Μανταριν ορανζ, Kάσσια, γιασεμί, Περγαμόντο και μαλλί της γριάς. Oι μεσαίες νότες είναι μέλι, Βερίκοκο, Βατόμουρο, δαμάσκηνο, ορχιδέα, ροδάκινο , γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, κόκκινα μούρα και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος, Βανίλια, Μαύρη Σοκολάτα και Καραμέλα.

THIERY MUGLER ALIEN

THIERY MUGLER ALIEN

Η νότα κορυφής είναι γιασεμί. H μεσαία νότα είναι ξυλώδη νότες. H νότα της βάσης είναι Αμπερι.

TOM FORD NEROLI PORTOFINO

TOM FORD NEROLI PORTOFINO

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, μανταριν ορανζ, λεμόνι, λεβάντα, μύρτιλο, δενδρολίβανο και νεράντζί. Oι μεσαίες νότες είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, γιασεμί, νερόλι και πιτόσπορο. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, φυτικός μόσχος και αγγελική.

TOM FORD SOLEIL BLANC

TOM FORD SOLEIL BLANC

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, κάρδαμο, ροζ πιπέρι και φυστίκι Αιγίνης. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τουμπερόζα και Υλάνγκ Υλάνγκ. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, σπόρος τόνκα, βενζόη και καρύδα.

TOM FORD FLEUR DE PORTOFINO

TOM FORD FLEUR DE PORTOFINO

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, λεμόνι Σικελίας, μανταρίνι, φύλλα πορτοκαλιάς, φύλλο βιολέτας και πασχαλιά. Oι μεσαίες νότες είναι οσμανθός, ψευδοακακία,μανόλια,άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο Μαρόκου και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι μέλι μαύρης ακακίας, λάβδανο, βανιλιά, βάλσαμο Τολού, μοσχογάλη και φυτικός μόσχος.

TOM FORD BLACK ORCHID

TOM FORD BLACK ORCHID

Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, γαρδένια, Υλάνγκ Υλάνγκ, Περγαμόντο, Αμάλφι λεμόνι, Μανταριν ορανζ, Φραγκοστάφυλλο και τρούφα. Oι μεσαίες νότες είναι καρυκεύματα, Φρουτένιες Νότες, Λωτός και ορχιδέα. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, σανδαλόξυλο, πατσουλί, Αμπερι, θυμίαμα, Βανιλια και Μεξικάνικη Σοκολάτα.

TOM FORD LOST CHERRY

TOM FORD LOST CHERRY

Οι νότες κορυφής είναι πετροκέρασο, λικέρ και πικραμύγδαλο. Oι μεσαίες νότες είναι πετροκέρασο τριαντάφυλλο Τουρκίας,γιασεμί σαμπακ, και δαμάσκηνο. Oι νότες της βάσης είναι βάλσαμο από το Περού, σπόρος τόνκα,σανδαλόξυλο, βέτιβερ,κέδρος, κανέλα, γαρύφαλλο,πατσουλί και βανίλια.

TOM FORD TOBACCO VANILLA

TOM FORD TOBACCO VANILLA

Οι νότες κορυφής είναι ταμπάκο και μπαχαρικά. Oι μεσαίες νότες είναι τόνκα, άνθη ταμπάκο, βανίλια και κακάο. Oι νότες της βάσης είναι αποξηραμένα φρούτα και νότες ξύλων.

TOM FORD FUCKING FABULOUS

TOM FORD FUCKING FABULOUS

Οι νότες κορυφής είναι φασκόμηλο και λεβάντα. Oι μεσαίες νότες είναι πικραμύγδαλο,βανίλια, δέρμα και ίριδα. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα, δέρμα, κασμίρι, κεχριμπάρι και λευκά ξύλα.

TOM FORD OBRE LEATHER

TOM FORD OBRE LEATHER

Οι νότες κορυφής είναι κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και δέρμα. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, κεχριμπάρι και βρύα.

TRUSSARDI MY NAME

TRUSSARDI MY NAME

Οι νότες κορυφής είναι λευκή βιολέτα και ηλιοτρόπιο. Oι μεσαίες νότες είναι πασχαλιά, Μόσχος και Κρίνος Αραμ. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι και Βανίλια.

VIKTOR & ROLF BONBON

VIKTOR & ROLF BONBON

Οι νότες κορυφής είναι μανταριν ορανζ,πορτοκάλι και ροδάκινο. Oι μεσαίες νότες είναι καραμέλα, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι ξύλο γκουαΐακ, σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι και κέδρος.

VIKTOR & ROLF FLOWER BOMB

VIKTOR & ROLF FLOWER BOMB

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, τσάι και Oσμανθός. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, φρέζια, τριαντάφυλλο και ορχιδέα. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος και πατσουλί.

VICTORIA SECRET AMBER ROMANCE

VICTORIA SECRET AMBER ROMANCE

Το άρωμα περιέχει κεράσι, γλυκιές νότες, βανίλια, σανδαλόξυλο, χαμομήλι, αλόη, κεχριμπαρι, ζάχαρη και γάλα.

VICTORIA SECRET LOVE SPELL

VICTORIA SECRET LOVE SPELL

Οι νότες κορυφής είναι ροδάκινο, άνθη κερασιάς και κόκκινο μήλο. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, κρίνο της Κοιλάδας και πασχαλιά. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος, Τάμαρίντ και λευκά ξύλα.

VICTORIA SECRET BOMBSHELL

VICTORIA SECRET BOMBSHELL

Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι, γκρειπ φρουτ, ανανάς, φράουλα και φρούτα του πάθους. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, κόκκινα μούρα,κρίνο της κοιλάδας, παιώνια, ορχιδέα και βανίλια. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος, νότες ξύλων και βρύα δρυός.

VICTORIA SECRET ANGEL GOLD

VICTORIA SECRET ANGEL GOLD

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι γαρδένια. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος.

VICTORIA SECRET TEASE

VICTORIA SECRET TEASE

Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, λίτσι, μανταριν ορανζ και κόκκινο μήλο. Oι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, γιασεμί, φρέζια, μανόλια και γλυκομπίζελο. Oι νότες της βάσης είναι φλοιός μαύρης βανίλιας, βενζόη, μόσχος, σοκολάτα, κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο.

VICTORIA SECRET VERY SEXY NOW BEACH

VICTORIA SECRET VERY SEXY NOW BEACH

Το άρωμα περιέχει άνθη πορτοκαλιάς, καρύδα και άμμος.

VICTORIA SECRET VERY SEXY NOW WILD PALM

VICTORIA SECRET VERY SEXY NOW WILD PALM

Το άρωμα περιέχει καραμπόλα, έλαιο Μονόι, λευκά άνθη και νότες ξύλων.

VICTORIA SECRET COCONUT PASSION

VICTORIA SECRET COCONUT PASSION

Το άρωμα περιέχει βανίλια, κρίνο της κοιλάδας, καρύδα, χαμομήλι και αλόη.

Y.S.L OPIUM

Y.S.L OPIUM

Οι νότες κορυφής είναι κολίανδρο, δαμάσκηνο, Εσπεριδοειδή, Μανταριν ορανζ, πιπέρι, γιασεμί, γαρίφαλο, δάφνη των Δυτ.Ινδιών και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, σανδαλόξυλο, πατσουλί, Κανέλα, ρίζωμα ίρις, ροδάκινο , κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι λάβδανο, βάλσαμο Τολού, σανδαλόξυλο, οποπονάξ, Μόσχος, Καρύδα, Βανίλια, Βενζόη , Βέτιβερ, θυμίαμα, Κέδρος, Μύρο, Καστορέλαιο και Αμπερι.

Y.S.L BLACK OPIUM

Y.S.L BLACK OPIUM

Οι νότες κορυφής είναι ροζ πιπέρι, άνθη πορτοκαλιάς και αχλάδι. Oι μεσαίες νότες είναι καφές, γιασεμί, πικραμύγδαλο και γλυκόριζα. Oι νότες της βάσης είναι βανίλια, πατσουλί, κέδρος και ξύλο κασμίρι.

Y.S.L MANIFESTO

Y.S.L MANIFESTO

Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλο, Περγαμόντο και νότες πρασίνου. Oι μεσαίες νότες είναι κρίνο της κοιλάδας και γιασεμί σαμπακ. Oι νότες της βάσης είναι Κέδρος, σανδαλόξυλο, Βανίλια και σπόρος Τόνκα.

Y.S.L MANIFESTO ELIXIR

Y.S.L MANIFESTO ELIXIR

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο και μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι γθασεμί, σαμπακ, ηλιοτρόπιο και τουμπερόζα. Oι νότες της βάσης είναι αμπροξάν,ξύλο κασμήρι και βανίλια.

Y.S.L PARIS

Y.S.L PARIS

Οι νότες κορυφής είναι μιμόζα, άνθη πορτοκαλιάς, νότες πρασίνου, τριαντάφυλλο, Kάσσια, μπουμπουρντζελία, υάκινθος, Περγαμόντο, νεροκάρδαμο και Γεράνι. Oι μεσαίες νότες είναι κρίνος, Βιολέτα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ, κρίνο της κοιλάδας, άνθη λάιμ και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι ίριδα, σανδαλόξυλο, Αμπερι, Μόσχος, βρύα δρυός, ηλιοτρόπιο και Κέδρος.

Y.S.L MON PARIS

Y.S.L MON PARIS

Οι νότες κορυφής είναι φράουλα, βατόμουρο, αχλάδι, περγαμόντο,καλόνη, πορτοκάλι και μανταρίνι. Oι μεσαίες νότες είναι ντατούρα,παιώνια,άνθη πορτοκαλιάς,γιασεμί σαμπακ, και κινέζικο γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι φύλλο πατσουλί,λευκός μόσχος, αμπροξάν,πατσουλί, κέδρος, βρύα και βανίλια.

Y.S.L LIBRE

Y.S.L LIBRE

Οι νότες κορυφής είναι μανταριν ορανζ, λεβάντα, φραγκοστάφυλλο καιπετιγκραίν. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, λεβάντα και άνθη πορτοκαλιάς. Oι νότες της βάσης είναι βανιλιά Μαγαδασκάρης, κέδρος, γκρίζα άμβρα και μόσχος.

ZADIG & VOLTAIRE JUST ROCK

ZADIG & VOLTAIRE JUST ROCK

Το άρωμα περιέχει γιασεμί, τουμπερόζα, πατσουλί, βανίλια και νότες ξύλων.

ZADIG & VOLTAIRE GIRL'S CAN DO ANYTHING

ZADIG & VOLTAIRE GIRL’S CAN DO ANYTHING

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, αχλάδι, άνθη πορτοκαλιάς και μανταρίνι. Oι μεσαίες νότες είναι σπόρος τόνκα και τουμπερόζα. Oι νότες της βάσης είναι φτέρη,βανιλιά, πατσουλί, μόσχος και αμπροξάν.

ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER

ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER

Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, ροζ πιπέρι και ανθός μεταξιού. Oι μεσαίες νότες είναι κάστανο, σαντιγύ και βανίλια. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο και κασμίρι.

Βάρος 0.04 kg
ΜΕΓΕΘΟΣ ML

10ml

Κωδικός προϊόντος: 0009 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , ,