Για παραγγελίες άνω των 49€ δωρεάν μεταφορικά!

ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ EDP

ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ EDP

4.5016.00

Διαλέξτε την ξεχωριστή αίσθηση που προσφέρει κάθε άρωμα της συλλογής.

Καθαρισμός
    Reset options

    *ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΑΣ

    IN THE FAMILY OF ODOUR OF

    Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αρώματα μας πατώντας πάνω στο καθένα ξεχωριστά!

In the family of odour of

ABERCROMBIE FIERCE

Οι νότες κορυφής είναι πετιγκραίν, κάρδαμο, λεμόνι, πορτοκάλι, έλατο και θαλασσινές νότες. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, δενδρολίβανο, τριαντάφυλλο, κρίνο της κοιλάδας και φασκόμηλο. Oι νότες της βάσης είναι βέτιβερ,μόσχος, βρύα δρυός, ροδόξυλο, και σανδαλόξυλο.

ABERCROMBIE FIRST INSTICT

Οι νότες κορυφής είναι τζιν, τόνικ και πεπόνι. Oι μεσαίες νότες είναι πιπέρι σιτσουαν, φύλλα βιολέτας και εσπεριδοειδή. Oι νότες της βάσης είναι καστόρι, σουέτ, μόσχος και κεχριμπάρι.

ACQUA DI PARMA COLONIA CLUB

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, λεμόνι, πετιγραίν, μανταριν ορανζ, μέντα και νερόλι. Oι μεσαίες νότες είναι γεράνι, λεβάντα και γάλβανο. Oι νότες της βάσης είναι Γκρίζα Άμβρα, μόσχος και βέτιβερ.

ARMANI CODE PROFUMO

Οι νότες κορυφής είναι πράσινο μανταρίνι, πράσινο μήλο και κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, λεβάντα και μοσχοκάρυδο. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος τονκα, κεχριμπάρι και δέρμα.

ARMANI CODE

Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ και μέντα. Oι μεσαίες νότες είναι άνθος τζίντζερ και λεμόνι. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Αμπερι και Υδάτινες νότες.

ARMANI BLACK CODE

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι ατεροειδής γλυκάνισος, άνθη ελιάς και ξύλο γκουαϊακ. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, ταμπάκο και σπόρος Τόνκα.

ARMANI ACQUA DI GIO

Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , λάιμ, Μανταριν ορανζ, γιασεμί, Περγαμόντο, λεμόνι και νερόλι. Oι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, μοσχοκάρυδο, ρεζεντά, κόλιανδρο, Βιολέτα, φρέζια, θαλασσινές νότες, ροδάκινο , υάκινθος, τριαντάφυλλο, γιασεμί, δεντρολίβανο και Καλόνη. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, πατσουλί, βρύα δρυός, Κέδρος και λευκός μόσχος.

ARMANI STRONGER WITH YOU

Οι νότες κορυφής είναι κάρδαμο, ροζ πιπέρι, φύλλα βιολέτας και μέντα. Oι μεσαίες νότες είναι φασκόμηλο,πεπόνι, ανανάς, λεβάντα και κανέλα. Oι νότες της βάσης είναι βανίλια, κάστανο, αμπερόξυλο και ξύλο γκουαΐακ.

BURBERRY

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, Λεβάντα, μέντα και Θυμάρι. Oι μεσαίες νότες είναι σανδαλόξυλο, γιασεμί, Κέδρος, βρύα δρυός και Γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια και Αμπερι.

BURBERRY HERO

Η νότα κορυφής είναι Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι άρκευθος και πιπέρι μαύρο. Oι νότες της βάσης είναι Κέδρος Άτλας, Κέδρος Βιρτζίνιας και Κέδρος των Ιμαλαϊων

BURBERRY LONDON

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Περγαμόντο και Κανέλα. Oι μεσαίες νότες είναι μιμόζα και δέρμα. Oι νότες της βάσης είναι οποπονάξ, φύλλο ταμπάκο, ξύλο γκουαϊακ και βρύα δρυός.

BVLGARI BLV BLUE

Οι νότες κορυφής είναι Κάρδαμο και σανδαλόξυλο. Oι μεσαίες νότες είναι άρκευθος, τζίντζερ και γκαλαντίνα. Oι νότες της βάσης είναι ξύλο τικ, άνθη ταμπάκου και πράσινα φύλλα.

BVLGARI WOOD ESSENCE

Οι νότες κορυφής είναι κίτρο με ζάχαρη. Oι μεσαίες νότες είναι κέδρος, βέτιβερ και κυπαρίσσι. Oι νότες της βάσης είναι βενζόη.

CACHAREL AMOR

Οι νότες κορυφής είναι τσάι, μανταρίνι Σικελίας και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι καρυκεύματα, τριαντάφυλλο, Κάρδαμο και φτέρη. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βενζόη , Βέτιβερ και Ροδόξυλο Βραζιλίας.

CALVIN KLEIN EUPHORIA

Οι νότες κορυφής είναι τζίντζερ και πιπέρι. Oι μεσαίες νότες είναι Μαύρος Βασιλικός, φασκόμηλο και Κέδρος.

CALVIN KLEIN CK ONE

Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, νότες πρασίνου, Μανταριν ορανζ, παπάγια, Περγαμόντο, Κάρδαμο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, Βιολέτα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, Μόσχος, Κέδρος και βρύα δρυός.

CALVIN KLEIN CK BE

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, νότες πρασίνου, μέντα, Μανταριν ορανζ, άρκευθος και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι πράσινο γρασίδι, μανόλια, ορχιδέα, φρέζια, ροδάκινο και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, οποπονάξ, Μόσχος, Κέδρος και Βανίλια.

CALVIN KLEIN ESCAPE

Οι νότες κορυφής είναι Ευκάλυπτος, πεπόνι, άρκευθος, γκρέιπ φρουτ, Μάνγκο και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι δεντρολίβανο, Κυπαρίσσι, έλατο, φασκόμηλο, Σημύδα και θαλασσινές νότες. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, πατσουλί, βρύα δρυός και Βέτιβερ.

CALVIN KLEIN OBSESSION

Οι νότες κορυφής είναι κόλιανδρος, Λεβάντα, Μανταριν ορανζ, γκρέιπ φρουτ, Περγαμόντο, λάιμ και Κανέλα. Oι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, Γαρύφαλλο, γιασεμί, φασκόμηλο, Ροδόξυλο Βραζιλίας, Πεύκο, μύρο και κόκκινα μούρα. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, σανδαλόξυλο, πατσουλί, Μόσχος, Βανίλια και Βέτιβερ.

CALVIN KLEIN ETERNITY

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι κόλιανδρο, κρίνος, άνθη πορτοκαλιάς, ιουνίπερος, Βασιλικός, γιασεμί, φασκόμηλο, κρίνο της κοιλάδας και Γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, Μόσχος, Βέτιβερ και Ροδόξυλο Βραζιλίας.

CAROLINA HERRERA 212 MEN

Οι νότες κορυφής είναι καρυκεύματα, Πετιτ γκρέιν, Λεβάντα, νότες πρασίνου, γκρέιπ φρουτ και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι τζίντζερ, πιπέρι πράσινο, γαρδένια, Βιολέτα και φασκόμηλο. Oι νότες της βάσης είναι λάβδανο, σανδαλόξυλο, Μόσχος, ξύλο γκουαϊακ, Βέτιβερ και θυμίαμα.

CAROLINA HERRERA BAD BOY

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, μαύρο πιπέρι και λευκό πιπέρι. Oι μεσαίες νότες είναι κέδρος και φασκόμηλο. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα, αμπερόξυλο και κακάο.

CAROLINA HERRERA MYSTERY TOBACCO

Οι νότες κορυφής είναι τζίντερ, αρτεμισία, οσμανθός και εσπεριδοειδή. Oι μεσαίες νότες είναι ταμπάκο,βέτιβερ,πατσουλί και ξύλο γκουαΐακ. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα

CAROLINA HERRERA UNDER THE SEA

Οι νότες κορυφής είναι άρκευθος και Αγγελική. Oι μεσαίες νότες είναι θαλασσινές νότες και φύλλο βιολέτας. Oι νότες της βάσης είναι κασμήρι και Βανίλια.

CREED ANENTUS

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, φραγκοστάφυλλο, ανανάς και μήλο. Oι μεσαίες νότες είναι σημύδα, πατσούλι, τριαντάφυλλο και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι μόσχος, βρύα δρυός, βανίλια και γκρίζα άμβρα.

CHANEL ALLURE SPORT

Οι νότες κορυφής είναι Αλδεϋδες, πορτοκάλι , κόκκινο μανταρίνι και θαλασσινές νότες. Oι μεσαίες νότες είναι πιπέρι, νερόλι και Κέδρος. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Αμπερι, Βανίλια, Βέτιβερ, λευκός μόσχος και Ρητίνη ελεμί.

CHANEL BLEU DE CHANEL

Το άρωμα περιέχει λάβδανο, μοσχοκάρυδο, τζίντζερ, σανδαλόξυλο, πατσουλί, μέντα, γιασεμί, γκρέιπ φρουτ, λεμόνι, Βέτιβερ, θυμίαμα, Κέδρος και ροζ πιπέρι.

CHANEL EGOIST

Οι νότες κορυφής είναι Μαχόγκανι, μανταρίνι Σικελίας, Ροδόξυλο Βραζιλίας και κόλιανδρο. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, Κανέλα και τριαντάφυλλο Δαμασκού. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, σανδαλόξυλο, Βανίλια, ταμπάκο και Αμπερι.

CHANEL EGOIST PLATINUM

Οι νότες κορυφής είναι Μαχόγκανι, μανταρίνι Σικελίας, Ροδόξυλο Βραζιλίας και κολίανδρο. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, Κανέλα και τριαντάφυλλο Δαμασκού. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, σανδαλόξυλο, Βανίλια, ταμπάκο και Αμπερι.

CHRISTIAN DIOR INTENSE

Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, φυτικός μόσχος και αχλάδι. Oι νότες της βάσης είναι βέτιβερ και κέδρος.

CHRISTIAN DIOR HOMME

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, φασκόμηλο και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι ίριδα, Αμπερι, Κακάο και Κάρδαμο. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, δέρμα και Βέτιβερ Ταϊτής.

CHRISTIAN DIOR EAU SAUVAGE

Οι νότες κορυφής είναι δεντρολίβανο, κύμινο, Φρουτένιες Νότες, Βασιλικός, Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι κολίανδρο, Γαρύφαλλο, σανδαλόξυλο, πατσουλί, ρίζωμα ίρις, γιασεμί και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Μόσχος, βρύα δρυός και Βέτιβερ.

CHRISTIAN DIOR FAHRENHEIT

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Μανταριν ορανζ, μπουμπουρντζελία, άνθη μοσχοκάρυδου, Κέδρος, Περγαμόντο, Χαμομήλι και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, αγιόκλημα, Γαρύφαλλο, σανδαλόξυλο, φύλλο βιολέτας, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και Κέδρος. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, σπόρος Τόνκα, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος και Βέτιβερ.

CHRISTIAN DIOR BALADE SAUVAGE

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, πετιγκραίν και νότες όζοντος. Oι μεσαίες νότες είναι σύκο, άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, δέντρο συκιάς, θαλασσινές νότες, ηλιακές νότες και ροδάκινο. Oι νότες της βάσης είναι λάβδανο,βότσαλα, αμπερόξυλο και βανίλια.

CHRISTIAN DIOR SAUVAGE

Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι και περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι γεράνι, λεβάντα, πιπέρι, βέτιβερ και πατσουλί. Oι νότες της βάσης είναι κέδρος, λάβδανο και αμπροξάν.

DAVIDOFF COOL WATER

Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινό νερό, μέντα, νότες πρασίνου, Λεβάντα, κόλιανδρο, δεντρολίβανο και Καλόνη. Oι μεσαίες νότες είναι σανδαλόξυλο, γιασεμί, νερόλι και Γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δρυός, Κέδρος, ταμπάκο και Αμπερι.

DIESEL BAD

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Περγαμόντο, Κάρδαμο και φύλλο βιολέτας. Oι μεσαίες νότες είναι Χαβιάρι, ρίζωμα ίρις και φασκόμηλο. Oι νότες της βάσης είναι νότες ξύλων, ταμπάκο, Αμπροξάν, σπόρος Τόνκα και πατσουλί.

D&G

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, εστραγκόν, φασκόμηλο, Περγαμόντο, λεμόνι, Μανταριν ορανζ, πορτοκάλι και νερόλι. Oι μεσαίες νότες είναι κολίανδρο, Κανέλα, Βιολέτα, πιπέρι, γιασεμί, τριαντάφυλλο και Γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Αμπερι, Μόσχος, Κέδρος, κουμαρίνη, ίριδα και ταμπάκο.

D&G THE ONE GREY

Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, κόλιανδρος, βασιλικός και κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι λεβάντα, γεράνι και φασκόμηλο. Oι νότες της βάσης είναι βέτιβερ, πατσουλί, λάβδανο και ταμπάκο.

D&G K

Οι νότες κορυφής είναι εσπεριδοειδή, σαγκουίνι και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι πιπεριά τσίλι, φασκόμηλο, γεράνι και λεβάντα. Oι νότες της βάσης είναι κέδρος, βέτιβερ και πατσουλι.

D&G LIGHT BLUE

Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι Σικελίας, άρκευθος, γκρειπ φρουτ και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι δεντρολίβανο, Ροδόξυλο Βραζιλίας και πιπέρι. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δρυός και θυμίαμα.

D&G THE ONE

Οι νότες κορυφής είναι κόλιανδρος, Βασιλικός και γκρειπ φρουτ. Oι μεσαίες νότες είναι τζίντζερ, άνθη πορτοκαλιάς και Κάρδαμο. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Κέδρος και ταμπάκο.

D&G THE ONE SPORT

Οι νότες κορυφής είναι Υδάτινες νότες και δεντρολίβανο. Oι μεσαίες νότες είναι Κάρδαμο και σεκόια. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος και πατσουλί.

DIPTYQUE PHILOSYKOS

Οι νότες κορυφής είναι Φύλλο Συκιάς και Σύκο. οι μεσαίες νότες είναι νότες πρασίνου και Καρύδα. Οι νότες της βάσης είναι Δέντρο Συκιάς, νότες ξύλων και Κέδρος.

DSQUARED HE WOOD

Οι νότες κορυφής είναι Βιολέτα και φύλλο βιολέτας. Oι μεσαίες νότες είναι Βέτιβερ και Κέδρος. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, Μόσχος και έλατο.

DSQUARED WILD

Το άρωμα περιέχει ρετσίνι, οποπόναξ, λάβδανο, κυπαρίσσι, κεχριμπάρι, βάμμα του εδάφους, βοτάνι Αγιανιού και santolina.

ESTEE LAUDER PLEASURES

Οι νότες κορυφής είναι νεκταρίνι, νότες πρασίνου, γκρέιπ φρουτ και Υδάτινες νότες. Oι μεσαίες νότες είναι κολίανδρο, τζίντζερ, Λεβάντα, πιπέρι, τριαντάφυλλο, Γεράνι και πιπεριά τσίλι. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Βενζόη , βρύα δρυός και Δένδρο έβενου.

FERRARI FERRARI BLACK

Οι νότες κορυφής είναι λάιμ, δαμάσκηνο, περγαμόντο και κόκκινο μήλο. Oι μεσαίες νότες είναι κανέλα, γιασεμί, τριαντάφυλλο και κάρδαμο. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, βανίλια, μόσχος και κέδρος.

GIVENCHY GENTLEMAN

Οι νότες κορυφής είναι μέλι, Κανέλα, Περγαμόντο, τριαντάφυλλο, λεμόνι και εστραγκόν.Oι μεσαίες νότες είναι πατσουλί, ρίζωμα ίρις, γιασεμί και Κέδρος. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος, βρύα δρυός, Βανίλια, Βέτιβερ και μοσχογαλή.

GIVENCHY VERY IRRESISTABLE

Οι νότες κορυφής είναι γκρέιπ φρουτ και μέντα. Oι μεσαίες νότες είναι σουσάμι και Καφές.

GIVENCHY Π

Οι νότες κορυφής είναι δενδρολίβανο, μανταριν ορανζ, εστραγκόν και βασιλικός. Oι μεσαίες νότες είναι νερόλι, γεράνι, κρίνο της κοιλάδας και γλυκάνισο. Oι νότες της βάσης είναι τόνκα, αμύγδαλο, βενζόη, βανίλια και κέδρος,”

GUCCI ENVY

Οι νότες κορυφής είναι Μαχόγκανι, κολίανδρο, τζίντζερ, Λεβάντα, Μανταριν ορανζ, πιπέρι και Κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, σανδαλόξυλο, γιασεμί, Κέδρος και τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος, Βανίλια, Βέτιβερ, θυμίαμα και ταμπάκο.

GUCCI GUCCI

Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, τζίντζερ, πάπυρος, Λεβάντα, Βασιλικός, Πετιτ γκρέιν, Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, , πατσουλί, ροζ πιπέρι, σανδαλόξυλο, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, Κέδρος και Γεράνι.

GUCCI GUILTY

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα και Αμάλφι λεμόνι. H μεσαία νότα είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί και Κέδρος της Βιρτζίνιας.

GUCCI POUR HOMME II

Οι νότες κορυφής είναι φύλλο βιολέτας και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι μαύρο τσάι, Κανέλα και πιπεριά τσίλι. Oι νότες της βάσης είναι φύλλο ταμπάκο, Μύρο, Μόσχος και δέντρο ελιάς.

GUERLAIN VETIVER

Οι νότες κορυφής είναι μοσχοκάρυδο, κολίανδρο, Μανταριν ορανζ, νερόλι, Περγαμόντο, ταμπάκο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, σανδαλόξυλο, πιπέρι, ρίζωμα ίρις, φασκόμηλο και Βέτιβερ. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, σπόρος Τόνκα, Αμπερι, μοσχογαλή, βρύα δριός, Βέτιβερ και Μύρο.

GUY LAROCHE DRAKKAR NOIR

Οι νότες κορυφής είναι δεντρολίβανο, Αρτεμισία, Λεβάντα, Βασιλικός, Βερβένα λεμόν, Περγαμόντο, λεμόνι και μέντα. Oι μεσαίες νότες είναι κολίανδρο, Γαρύφαλλο, Κανέλα, άρκευθος, γιασεμί, Αγγελική και αψιθιά. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, σανδαλόξυλο, έλατο, Αμπερι, πατσουλί, βρύα δρυός, Βέτιβερ, Κέδρος, πευκοβελόνες και ρετσίνι.

HERMES AMBRE NARGUILE

HERMES TERRE

Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι και γκρέιπ φρουτ. Oι μεσαίες νότες είναι πιπέρι και πελαργόνιο. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Κέδρος, Βέτιβερ και Βενζόη.

HERMES VOYAGE

Οι νότες κορυφής είναι Αμάλφι λεμόνι, καρυκεύματα και Κάρδαμο.Oι μεσαίες νότες είναι τσάι, Λουλουδένιες Νότες και νότες πρασίνου. Oι νότες της βάσης είναι ξυλώδη νότες και Μόσχος.

HUGO BOSS HUGO BOSS

Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Πράσινο Μήλο, μέντα, γκρέιπ φρουτ και Βασιλικός. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, φασκόμηλο, Γεράνι και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, έλατο και Κέδρος.

HUGO BOSS THE SCENT

Οι νότες κορυφής είναι τζίντζερ, περγαμόντο και μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι λεβάντα και maninka. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα και νότες ξύλων.

HUGO BOSS BOTTLED

Οι νότες κορυφής είναι Δαμάσκηνο, βρύα δρυός, μήλο, λεμόνι, περγαμόντο και γεράνι. Οι μεσαίες νότες είναι Μαχόγκανι, γαρύφαλλο και κανέλα.Οι νότες βάσης είναι Σανταλόξυλο, δένδρο ελιάς, Βανίλια, βέτιβερ και κέδρος.
.

ISSEY MIYAKI L’EAU D’ISSEY

Οι νότες κορυφής είναι κολίανδρο, Κυπαρίσσι, Μανταριν ορανζ, εστραγκόν, φρούτο Γούζου, Βερβένα λέμόν, φασκόμηλο, Περγαμόντο, λεμόνι και Καλόνη. Oι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, ρεζεντά, Κανέλα Κεϋλάνης, Γεράνι μπουρμπόν, σαφράν, κρίνο της κοιλάδας και μπλε λωτός. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ Ταϊτής, Μόσχος, σανδαλόξυλο, Κέδρος, Αμπερι και ταμπάκο.

JEAN PAUL GAULTIER LE MALE

Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, Λεβάντα, μέντα, Περγαμόντο και Κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι κύμινο, άνθη πορτοκαλιάς και Κανέλα. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Αμπερι, Βανίλια και Κέδρος.

JEAN PAUL GAULTIER SCANDAL POUR HOMME

Οι νότες κορυφής είναι φασκόμηλο και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι Καραμέλα και σπόρος Τόνκα. H νότα της βάσης είναι Βέτιβερ.

JEAN PAUL GAULTIER ULTRA MALE

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, αχλάδι, μέντα, λεβάντα και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι κανέλα, φασκόμηλο και κύμινο. Oι νότες της βάσης είναι φλοιός μαύρης βανίλιας, κεχριμπάρι, κέδρος και πατσουλί.

JO MALONE MYRTH & TONKA

Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα. Oι μεσαίες νότες είναι Μύρο. Oι νότες της βάσης είναι βανίλια, σπόρος τόνκα και αμύγδαλο.

JO MALONE OAT & CORNFLOWER

Το άρωμα περιέχει βρώμη, Κενταύριον, φουντούκι και βέτιβερ.

JO MALONE RED HIBISCUS

Η νότα κορυφής είναι Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι Υλάνγκ Υλάνγκ, γιασεμί σαμπακ και ιβίσκος. H νότα της βάσης είναι Βανίλια.

JO MALONE WOODSAGE & SEASALT

Το άρωμα περιέχει φυτικό μόσχο, θαλασσινό αλάτι,φασκόμηλο, φύκια και γκρέιπ φρουτ.

JOOP JOOP

Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο και Αμάλφι λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, ηλιοτρόπιο, κρίνο της κοιλάδας, Κάρδαμο και Κανέλα. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, πατσουλί και Βανίλια.”

KENZO KENZO

Οι νότες κορυφής είναι Μαχόγκανι, φασκόμηλο, Περγαμόντο, λεμόνι και θαλασσινές νότες. Oι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, Γαρύφαλλο, ιουνίπερος, ρίζωμα ίρις, ροδάκινο , γιασεμί, κύμινο, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο και πεύκο. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμπερι, Μόσχος, ρητίνη ελάτου, βρύα δρυός, Βέτιβερ, Κέδρος και λάβδανο.

KILIAN ROLLING IN LOVE

Οι νότες κορυφής είναι Γάλα Αμυγδάλου και Φυτικός Μόσχος. Οι μεσαίες νότες είναι ίριδα και φρέζια.Οι νότες της βάσης είναι τουμπερόζα, Βανίλια, σπόρος Τόνκα και Μόσχος.

KILIAN STRAIGHT TO HEAVEN

LANCOME HYPNOSE

Οι νότες κορυφής είναι Κάρδαμο, μέντα, Περγαμόντο και Μανταριν ορανζ. H μεσαία νότα είναι Λεβάντα. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Αμπερι και Μόσχος.

LUIS VUITTON NOUVEAU MONDE

MOLECULE ESCENTRIC 01

Το άρωμα περιέχει ίριδα, Αμάλφι, λεμόνι, ροζ πιπέρι και Iso E Super.

MOLECULE ESCENTRIC 02

Το άρωμα περιέχει ίριδα, γιασεμί, Iso E Super και Αμπροξάν.

MONTBLANC LEGEND

Οι νότες κορυφής είναι λεβάντα, περγαμόντο, βερβένα λεμον και ανανάς. Oι μεσαίες νότες είναι κουμαρίνι, βρύα δρυός, γεράνι, τριαντάφυλλο, κοκκίνο μήλο και αποξηραμένα φρούτα. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο και σπόρο τόνκα.

MONTBLANC EXPLORER

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, ροζ πιπέρι και φασκόμηλο. Oι μεσαίες νότες είναι δέρμα και βέτιβερ. Oι νότες της βάσης είναι φύλλο πατσουλί, κακάο, ξύλο ακιγκάλα και αμπροξάν.

NARCISSO RODRIGUEZ FOR HIM

Το άρωμα περιέχει φύλλο βιολέτας, πατσουλί, Αμπερι και Μόσχος.

PACO RABANNE 1MILLION

Οι νότες κορυφής είναι γκρέιπ φρουτ, μέντα και κόκκινο μανταρίνι. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, Κανέλα και νότες καρυκευμάτων. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα, ξυλώδη νότες, Αμπερι και ινδικό πατσουλί.

PACO RABANNE 1MILLION ELIXIR

Οι νότες κορυφής είναι Μήλο και νταβάνα. Οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Δαμασκού, Oσμανθός και Κέδρος. Οι νότες της βάσης είναι απόλυτη βανίλια, σπόρος Τόνκα και πατσουλί.

PACO RABANNE 1MILLION PRIVE

Οι νότες κορυφής κόκκινο μανταρίνι και κανέλα. Oι μεσαίες νότες είναι ταμπάκο και μύρο. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί και σπόρος τόνκα.

PACO RABANNE INVICTUS

Οι νότες κορυφής είναι γκρέιπ φρουτ, θαλασσινές νότες και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι Δάφνη και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι ξύλο γκουαϊακ, βρύα δρυός, πατσουλί και Αμπάρο.

PRADA LUNA ROSSA

Οι νότες κορυφής είναι νεράντζι και λεβάντα. Oι μεσαίες νότες είναι φασκόμηλο και μέντα. Oι νότες της βάσης είναι φυτικός μόσχος και αμπροξάν.

PRADA LUNA ROSSA OCEAN

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, ροζ πιπέρι και Αρτεμισία. Oι μεσαίες νότες είναι Λεβάντα, ίριδα, φασκόμηλο, καστόρι ,σουέτ και σαφράν. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βέτιβερ Αϊτής, πατσουλί και Καραμέλα.

PRADA L’HOMME

Οι νότες κορυφής είναι σπόροι καρότου, μαύρο πιπέρι, κάρδαμο και νερόλι. Oι μεσαίες νότες είναι βιολέτα, ίριδα και γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, κέδρος, κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο.

PRADA AMBER POUR HOMME

Οι νότες κορυφής είναι μάνταριν ορανζ, λεμόνι, περγαμόντο και κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι άνθη πορτοκαλιάς, μόσχος, βέτιβερ, γεράνι και μύρο. Oι νότες της βάσης είναι λάβδανο,δέρμα, σανδαλόξυλο,σπόρος τόνκα, πατσουλί, βανίλια και σαφράν.

RALH LAUREN POLO

Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, κύμινο, κολίανδρο, ιουνίπερος, Βασιλικός και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, δέρμα, Χαμομήλι, πιπέρι, γιασεμί, τριαντάφυλλο, πευκοβελόνες και Γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος, βρύα δρυός, Βέτιβερ, Κέδρος και ταμπάκο.

RALH LAUREN POLO BLUE

Οι νότες κορυφής είναι πεπόνι, Μανταριν ορανζ και Αγγούρι. Oι μεσαίες νότες είναι Βασιλικός, φασκόμηλο και Γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, ξυλώδη νότες και καστόρι ,σουέτ.

TOM FORD BLACK ORCHID

Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, γαρδένια, Υλάνγκ Υλάνγκ, Περγαμόντο, Αμάλφι λεμόνι, Μανταριν ορανζ, Φραγκοστάφυλλο και τρούφα. Oι μεσαίες νότες είναι καρυκεύματα, Φρουτένιες Νότες, Λωτός και ορχιδέα. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, σανδαλόξυλο, πατσουλί, Αμπερι, θυμίαμα, Βανίλια και Μεξικάνικη Σοκολάτα.

TOM FORD BITTER PEACH

Οι νότες κορυφής είναι ροδάκινο, Σανγκουίνι, Κάρδαμο και ηλιοτρόπιο. Oι μεσαίες νότες είναι ρούμι, Κονιάκ, νταβάνα και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι φύλλο πατσουλί Ινδονησίας, Βανίλια, σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Βενζόη, κασμήρι, στίραξ, λάβδανο και Βέτιβερ.

TOM FORD COSTA AZZURRA

Οι νότες κορυφής είναι ξεβρασμένα ξύλα, φύκια, Ξυλαλόη (Ουντ), Φυτικός Μόσχος, Κάρδαμο και Σπόροι σέλινου. Oι μεσαίες νότες είναι λεμόνι, Κυπαρίσσι, κίτρινο μανταρίνι, Λεβάντα, μυρτιά και Αρτεμισία. Oι νότες της βάσης είναι δρυς, θυμίαμα, Βέτιβερ, λιβάνι, Μαστίχα και Βανίλια.

TOM FORD FLEUR DE PORTOFINO

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, λεμόνι Σικελίας, μανταρίνι, φύλλα πορτοκαλιάς, φύλλο βιολέτας και πασχαλιά. Oι μεσαίες νότες είναι οσμανθός, ψευδοακακία,μανόλια,άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο Μαρόκου και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι μέλι μαύρης ακακίας, λάβδανο, βανίλια, βάλσαμο Τολού, μοσχογάλη και φυτικός μόσχος.”

TOM FORD FOUGERE D’ARGENT

Οι νότες κορυφής είναι μανταριν ορανζ, λεβάντα και τζίντερ. Oι μεσαίες νότες είναι λάβδανο και ξύλο ακιγκάλα. Oι νότες της βάσης είναι κουμαρίνι.

TOM FORD FUCKING FABULOUS

Οι νότες κορυφής είναι φασκόμηλο και λεβάντα. Oι μεσαίες νότες είναι πικραμύγδαλο,βανίλια, δέρμα και ίριδα. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα, δέρμα, κασμίρι, κεχριμπάρι και λευκά ξύλα.

TOM FORD NEROLI PORTOFINO

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, μανταριν ορανζ, λεμόνι, λεβάντα, μύρτιλο, δενδρολίβανο και νεράντζι. Oι μεσαίες νότες είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, γιασεμί, νερόλι και πιτόσπορο. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, φυτικός μόσχος και αγγελική.

TOM FORD NOIR

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, βερβένα, κύμινο, ροζ πιπέρι και βιολέτα. Oι μεσαίες νότες είναι πιπέρι μαύρο, ίρις, γεράνι, τριαντάφυλλο και φασκόμηλο. Oι νότες της βάσης είναι οποπόναξ, κεχριμπάρι, πατσουλί, βέτιβερ, μοσχογάλη, βανίλια, στίραξ, δέρμα και βενζόη.

TOM FORD NOIR ANTHRACITE

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, πιπέρι και τζίντερ. Oι μεσαίες νότες είναι καρυκεύματα, βάλσαμο και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, κέδρος, έβενος, αμπερόξυλο, σημύδα, δέρμα και πατσουλί.

TOM FORD NOIR EXTREME

Οι νότες κορυφής είναι μανταριν ορανζ, νερόλι, σαφράν, μοσχοκάρυδο και κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι μαστίχα, τριαντάφυλλο, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και κούλφι. Oι νότες της βάσης είναι ξύλο, κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο και βανίλια.

TOM FORD OMBRE LEATHER

Οι νότες κορυφής είναι κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και δέρμα. Oι νότες της βάσης είναι πατσουλί, κεχριμπάρι και βρύα.

TOM FORD SOLEIL BLANC

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, κάρδαμο, ροζ πιπέρι και φυστίκι Αιγίνης. Oι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τουμπερόζα και Υλάνγκ Υλάνγκ. Oι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, σπόρος τόνκα, βενζόη και καρύδα.

TOM FORD TOBACCO VANILLA

Οι νότες κορυφής είναι ταμπάκο και μπαχαρικά. Oι μεσαίες νότες είναι τόνκα, άνθη ταμπάκο, βανίλια και κακάο. Oι νότες της βάσης είναι αποξηραμένα φρούτα και νότες ξύλων.

TOM FORD TOM FORD

Οι νότες κορυφής είναι τζίντζερ, Μανταριν ορανζ, έλαιο φύλλου λεμονιού, Βασιλικός, Περγαμόντο και φύλλο βιολέτας. Oι μεσαίες νότες είναι άνθος πορτοκαλιού Τυνησίας, πιπέρι και φύλλο ταμπάκο.

TOMMY HILFIGER IMPACT

Οι νότες κορυφής είναι κόκκινο μήλο, Ρητίνη ελεμι και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι κάστανο, Κάρδαμο, Κεχριμπάρι και λάβδανο. Oι νότες της βάσης είναι Κέδρος Άτλας, Κέδρος της Βιρτζίνιας, Κέδρος του Τέξας, Ξύλο Ακιγκάλα και σανδαλόξυλο.

THIERY MUGLER A*MEN

Οι νότες κορυφής είναι κολίανδρο, Λεβάντα, νότες πρασίνου, Πικάντικες και Φρουτένιες Νότες, μέντα και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι μέλι, πατσουλί, γιασεμί, γάλα, Καραμέλα, κρίνο της κοιλάδας και Κέδρος. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Αμπερι, πατσουλί, Μόσχος, Βενζόη , Βανίλια και Καφές.

VIKTOR&ROLF SPICEBOMB

Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, γκρέιπ φρουτ, πιπέρι και ελεμί. Oι μεσαίες νότες είναι σαφράν, κανέλα και πάπρικα. Oι νότες της βάσης είναι βέτιβερ, ταμπάκο και δέρμα.

VERSACE VERSACE MEN

Οι νότες κορυφής είναι νότες πρασίνου, Βασιλικός, Πετιτ γκρέιν, Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, σανδαλόξυλο, πατσουλί, Κανέλα, γιασεμί, Κέδρος και τριαντάφυλλο.Oι νότες της βάσης είναι λάβδανο, δέρμα, σπόρος Τόνκα, Αμπερι, Μόσχος, βρύα δρυός και Βανίλια.

VERSACE EROS

Οι νότες κορυφής είναι μέντα, καραμελωμένο μήλο, λεμόνι και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι Αμπροξάν, Γεράνι και φασκόμηλο. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια, σανδαλόξυλο, Κέδρος, πατσουλί, Νεράντζι και δέρμα.

YVES SAINT LAURENT BODY KOUROS

Οι νότες κορυφής είναι Ευκάλυπτος και θυμίαμα. Oι μεσαίες νότες είναι Κέδρος Κίνας και φασκόμηλο. H νότα της βάσης είναι Βενζόη.

YVES SAINT LAURENT JAZZ

Οι νότες κορυφής είναι μοσχοκάρυδο, αρτεμισία, κόλιανδρος, κανέλα, λεβάντα, βασιλικός, γλυκάνισο, περγαμόντο και κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι γαρύφαλλο, ίριδα, γιασεμί και γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι δέρμα , σανδαλόξυλο, σπόρος τόνκα, κεχριμπάρι, μόσχος, βρύα δρυός, κέδρος και ταμπάκο.

YVES SAINT LAURENT KOUROS

Οι νότες κορυφής είναι Αλδεϋδες, Αρτεμισία, κολίανδρο, φασκόμηλο και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, πατσουλί, Κανέλα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, Βέτιβερ και Γεράνι. Oι νότες της βάσης είναι μέλι, δέρμα, σπόρος Τόνκα, Αμπερι, Μόσχος, μοσχογαλή, βρύα δρυός και Βανίλια.

YVES SAINT LAURENT LA NUIT DEL’HOMME

Η νότα κορυφής είναι Κάρδαμο. Oι μεσαίες νότες είναι Περγαμόντο, Κέδρος της Βιρτζίνιας και Λεβάντα. Oι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και κύμινο.

YVES SAINT LAURENT L’HOMME

Οι νότες κορυφής είναι τζίντζερ, Περγαμόντο και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι καρυκεύματα, πιπέρι λευκό, Βασιλικός και φύλλο βιολέτας. Oι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Βέτιβερ Ταϊτής και Κέδρος.

ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HIM

Οι νότες κορυφής είναι γκρέιπ φρουτ και πιπέρι μαύρο. Oι μεσαίες νότες είναι θυμίαμα και βανίλια. Oι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

30ml EDP, 50ml EDP, 100ml EDP, ΠΛΑΣΤΙΚΟ 10ml EDP, ΠΛΑΣΤΙΚΟ 30ml EDP, ΠΛΑΣΤΙΚΟ 40ml EDP, AFTER SHAVE BALM 100ml, AFTER SHAVE LOTION 100ml, BODY LOTION 100ml, BODY LOTION 285ml, BODY MIST 100ml, BODY OIL 100ml, HAIRMIST 40ml, HAIRMIST 100ML, SHOWER GEL 100ml, SHOWER GEL 285ml, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 10ML

Κωδικός προϊόντος: 0001 Κατηγορία: Ετικέτες: ,