Για παραγγελίες άνω των 49€ δωρεάν μεταφορικά!

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής. Οι τιμές πώλησης προϊόντων σε Ευρώ που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα της εταιρείας μας , είναι οι ισχύουσες την στιγμή της τοποθέτησης της παραγγελίας από τον αγοραστή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και τυχόν άλλων φόρων . Οι τιμές πώλησης των προϊόντων μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή από την εταιρεία μας με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα πριν την τιμολόγηση του προϊόντος. Ο αγοραστής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα για τυχόν αλλαγές πριν από την παραγγελιοδοσία του. Αυτές οι τιμές είναι οι ισχύουσες στις περιπτώσεις αγοράς εξ αποστάσεως.
  1. Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με έμβασμα ή μέσω πιστωτικής κάρτας: 2,50€ εντός Αττικης και 3,00€ εκτός Αττικης (παράδοση στο χώρο σας)
  2. Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή: 5,40€ εντός Αττικής 5,90€ εκτός Αττικης (παράδοση στο χώρο σας) Με την επιφύλαξη επιπλέον χρεώσεων λόγω δυσπρόσιτης περιοχής.***
  3. Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλών.  Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι 1€ ανά επιπλέον κιλό μ’ επιφύλαξη για τυχόν επιπλέον χρεώσεις για δέματα πάνω από 2 κιλά και σε δυσπρόσιτες περιοχές. Για παραγγελίες ανώτερες των 49€ η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.