Για παραγγελίες άνω των 49€ δωρεάν μεταφορικά!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι πληρωμής

1. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Η επιβάρυνση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.50€ για αποστολή ΕΝΤΟΣ Αττικής και στα 3€ για αποστολή ΕΚΤΟΣ Αττικής.

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο με email στο perfumesoapkifisia@gmail.com Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Τραπεζικοί λογαριασμοί

EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού : 00260315800200633081
IBAN : GR5302603150000800200633081
Όνομα Δικαιούχου : ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

3. Με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express)

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.perfumeandsoap.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Eurobank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.perfumeandsoap.gr
Στην διαδικασία αυτή, η εταιρεία μας δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.
Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

4. Πληρωμή μετρητοίς στο κατάστημα

Παραλαβή και εξόφληση των αγορών σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα από το κατάστημα Γ. Δροσίνη 9 Κηφισιά.

5· Με PayPal

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.