Για παραγγελίες άνω των 49€ δωρεάν μεταφορικά!

PRIVATE COLLECTION EDP

PRIVATE COLLECTION EDP

9.0021.00

Διαλέξτε την ξεχωριστή αίσθηση που προσφέρει κάθε άρωμα της συλλογής.

Καθαρισμός
  Reset options

  *ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΑΣ

  IN THE FAMILY OF ODOUR OF

  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


  Δεν είναι απαραίτητη επιλογή


Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αρώματα μας πατώντας πάνω στο καθένα ξεχωριστά!

In the family of odour of

MANDORLO DI SICILIA UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Αμύγδαλο, αστεροειδής γλυκάνισος, πορτοκάλι και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι λευκό ροδάκινο, Υλάνγκ Υλάνγκ και γιασεμί. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια Μπέρμπον, βάλσαμο Τολού, λευκός μόσχος και Κέδρος.

HONOUR FOR WOMEN

Οι νότες κορυφής είναι ραβέντι, πιπέρι και κόλιανδρος. Oι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, τουμπερόζα, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και Γαρύφαλλο. Oι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, θυμίαμα, οποπόναξ, Βέτιβερ και δέρμα.

AMBRE ECCENTRICO UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι άγριο τριαντάφυλλο και φύλλα βιολέτας. Oι μεσαίες νότες είναι σαφράν και Ζαχαρη Καστανή. Oι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι και σπόρος βανίλιας.

ROSE D’ARABIE UNISEX

Rose d’Arabie combines Damascus rose with patchouli, vanilla and Arab woods.

BLANCHE UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι Αλδεΰδες, τριαντάφυλλο και ροζ πιπέρι. Oι μεσαίες νότες είναι παιώνια, Βιολέτα και άνθος πορτοκαλιού Αφρικής. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, νότες ξύλων και σανδαλόξυλο.

MOJAVE GHOST UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι Sapodilla και Φυτικός Μόσχος. Oι μεσαίες νότες είναι μανόλια, Βιολέτα και σανδαλόξυλο. Oι νότες της βάσης είναι Γκρίζα Άμβρα και Κέδρος.

SAUVAGE ELIXIR FOR MEN

Οι νότες κορυφής είναι Κανέλα, μοσχοκάρυδο, Κάρδαμο και γκρειπ φρουτ. Η μεσαία νότα είναι Λεβάντα. Οι νότες της βάσης είναι γλυκόρριζα, σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι, πατσουλί και Βέτιβερ Αϊτής.

AMBRE NUIT UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και γκρειπ φρουτ. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Δαμασκού και ροζ πιπέρι.Oι νότες της βάσης είναι Γκρίζα Άμβρα, ξύλο γκουαϊακ, Κέδρος και πατσουλί.

VANILLA DIORAMA UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι, ροζ πιπέρι και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι ρούμι, Κακάο και Κάρδαμο. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια Μπέρμπον, σανδαλόξυλο και πατσουλί.

OUD ISPAHAN UNISEX

Η νότα κορυφής είναι λάβδανο. Oι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, πατσουλί και σαφράν. Oι νότες της βάσης είναι Ξυλαλόη (Ουντ), σανδαλόξυλο και Κέδρος.

TOBACOLOR UNISEX

ROYAL MAYFAIR UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι Πεύκο, τζιν και λάιμ. H μεσαία νότα είναι τριαντάφυλλο. Oι νότες της βάσης είναι Ευκάλυπτος, Κέδρος και πορτοκάλι.

EAU RIHLA UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, σαφράν και ροζ πιπέρι. Oι μεσαίες νότες είναι δέρμα, ίριδα και Κέδρος. Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια και Μόσχος.

PRIVATE COLLECTION FOR WOMEN

Οι νότες κορυφής είναι νότες πρασίνου, υάκυνθος, Λάιμ(άνθη φλαμουριάς), Περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς και λεμόνι. Oι μεσαίες νότες είναι Χρυσάνθεμο, νάρκισσος, αγιόκλημα, ρεζεντά, γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ, τριαντάφυλλο και αχλάδι. Οι νότες της βάσης είναι βρύα δρυός, κόλιανδρος, Κέδρος, πατσουλί, σανδαλόξυλο, ηλιοτρόπιο, Κεχριμπάρι και Μόσχος.

PORTRAIT OF A LADY FOR WOMEN

Οι νότες κορυφής είναι τριαντάφυλλο, μοσχοκάρφι, βατόμουρο, Φραγκοστάφυλλο και Κανέλα. Oι μεσαίες νότες είναι πατσουλί, θυμίαμα και σανδαλόξυλο. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βενζόη και Κεχριμπάρι.

OUD FOR HAPPINESS UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και τζίντζερ.Oι μεσαίες νότες είναι γλυκόρριζα, Ξυλαλόη (Ουντ) και Κέδρος.Oι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Μόσχος και νότες βοτάνων

PSYCHEDELIC LOVE UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι Υλάνγκ Υλάνγκ και Περγαμόντο. Oι μεσαίες νότες είναι ηλιοτρόπιο, Hedione και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας. Oι νότες της βάσης είναι Μύρο και σανδαλόξυλο.

BLACK PHANTOM UNISEX

OMBRE NOMADE UNISEX

BACCARAT ROUGE 540 UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι σαφράν και γιασεμί. Oι μεσαίες νότες είναι αμπερόξυλο και Γκρίζα Άμβρα. Oι νότες της βάσης είναι Ρετσίνη ελάτης και Κέδρος.

GRAND SOIR UNISEX

OUD SATIN MOOD UNISEX

BLACK AFGANO UNISEX

Οι νότες κορυφής είναι Κάναβις και νότες πρασίνου. Oι μεσαίες νότες είναι ρετσίνη, νότες ξύλων, ταμπάκο και Καφές.Oι νότες της βάσης είναι Ξυλαλόη (Ουντ) και θυμίαμα.

THE FAVOURITE FOR WOMEN

Οι νότες κορυφής είναι Βιολέτα, φρέζια και Μανταριν ορανζ. Oι μεσαίες νότες είναι μιμόζα, ίριδα και γιασεμί σαμπακ. Oι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο και Αμπροξάν.

OUD WOOD UNISEX

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

30ml EDP, 50ml EDP, 100ml EDP, AFTER SHAVE BALM 100ml, AFTER SHAVE LOTION 100ml, BODY LOTION 100ml, BODY LOTION 285ml, BODY LOTION SHIMMER 100ml, BODY LOTION SHIMMER 285ml, BODY MIST 100ml, BODY OIL 100ml, BODY OIL SHIMMER 100ml, SHOWER GEL 100ml, SHOWER GEL 285ml

Κωδικός προϊόντος: 0001-2 Κατηγορία: Ετικέτα: