Για παραγγελίες άνω των 30€ δωρεάν μεταφορικά!

Γιατί να επιλέξετε τα χύμα αρώματα;

Χύμα αρώματα

Γιατί να επιλέξετε τα χύμα αρώματα;

Το άρωμα αποτελεί αναπόσπαστο αξεσουάρ κάθε άντρα και γυναίκα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είναι αυτό που τον αναδεικνύει και δίνει χαρακτήρα σε όποιον το φοράει. Τον χαρακτηρίζει και του δίνει στυλ. Άλλωστε από την μυρωδιά ενός όμορφου αρώματος μπορείς να φτιάξεις την διάθεσή σου, και να δημιουργήσεις ωραίες αναμνήσεις.

Τα τελευταία χρόνια στην αγορά έχει παρατηρηθεί μεγάλη κατανάλωση από χύμα αρώματα τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες. Χύμα αρώματα που τίποτε δεν διαφέρουν από τα γνήσια. Τι είναι όμως τα χύμα αρώματα; Αξίζει να τα δοκιμάσουμε; Πόσο κρατάνε και ποια είναι η τιμή τους;

 

Τι είναι τα χύμα αρώματα;

 

Τα χύμα αρώματα χρησιμοποιούνται όπως ακριβώς και τα γνήσια αρώματα. Η ποιότητα των αρωμάτων έχουν κατατάξει τα αρώματα αυτά στις προτιμήσεις όλο και περισσότερων καταναλωτών. Χρησιμοποιούν πρώτες ύλες εγκεκριμένες και πιστοποιημένες από φορείς, έχουν μεγάλη ποικιλία σε αρώματα και καταφέρνουν να κατασκευάσουν και επώνυμα αρώματα τα οποία έχουν σταματήσει την κυκλοφορία τους επειδή έχουν αντικατασταθεί με κάποιο άλλο. Τέλος η ασυναγώνιστη και φθηνή τους τιμή κάνουν τους καταναλωτές  να μπορούν να αγοράζουν. Χύμα αρώματα μπορείτε να βρείτε και για κάθε είδος είτε αντρικά αρώματα, είτε γυναικεία αρώματα αλλά και παιδικά αρώματα.

 

Γιατί να επιλέξετε τα χύμα αρώματα ;

χύμα γυναικεία αρώματα

 

Μεγάλη γκάμα αρωμάτων.

Τα χύμα αρώματα προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα σε ποικιλία αρωμάτων. Μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε μυρωδιά θέλετε ή και να ανακαλύψετε νέες. Επίσης οποιοδήποτε επώνυμο άρωμα κυκλοφορεί στην αγορά σίγουρα θα υπάρχει και σε αντίστοιχο χύμα άρωμα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα γνήσια αρώματα, από τα πιο παλιά και κλασικά μέχρι και τα πιο τελευταία σε κυκλοφορία. Μάλιστα αυτή η ποικιλία καλύπτει κάθε είδους αρώματος είτε πρόκειται για αντρικά αρώματα, είτε για γυναικεία αρώματα αλλά και για παιδικά αρώματα.

Πολύ χαμηλή τιμή.

Ένα από του κυριότερος λόγους που τα χύμα αρώματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλέστερα είναι και η χαμηλή τιμής τους. Η τιμή τους αγγίζει  το 1/10 της τιμής ενός γνήσιου αρώματος. Χωρίς λοιπόν καμία αμφιβολία αποτελούν τον πιο οικονομικό τρόπος να αποκτήσετε την αγαπημένη σας μυρωδιά χωρίς να ξοδέψετε τα πολλά λεφτά. Γιατί λοιπόν να ξοδεύετε πολλά λεφτά και να μην εμπιστευτείτε τα φθηνά χύμα αρώματα που σίγουρα θα σας μαγέψουν.

Διάρκεια.

Τα χύμα αρώματα δεν διαφέρουν σε διάρκεια από τα γνήσια. Μάλιστα, φημολογείται ότι μειονεκτούν σε ότι αφορά την διάρκεια. Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό μιας και δεν ισχύει για όλα τα χύμα αρώματα. Τα τελευταίο χρόνια η τεχνογνωσία και η καλής ποιότητας πρώτες ύλες τα κατατάσσουν  ικανά να ανταποκριθούν και την διάρκεια του αρώματος με αυτά των γνήσιων.

Επιθυμητή ποσότητα.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα που συναντάμε στα χύμα αρώματα, είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα αρώματος θέλετε. Συνήθως σε αρωματοπωλεία θα βρείτε  από 30ml, 50ml αλλά και μεγαλύτερα, για να πάρετε όσο άρωμα ακριβώς χρειάζεστε. Με αυτό το τρόπο μάλιστα μπορείτε να δοκιμάσετε όσα χύμα αρώματα θέλετε, παίρνοντας λίγη ποσότητα από το καθένα, μέχρι να διαλέξετε αυτό που σας εκφράζει.

Φτιάξτε το δικό σας άρωμα.

Γίνεται και εσείς αρωματοποιοί. Στα καταστήματα που πουλάνε χύμα αρώματα, αν δεν καταφέρετε να βρείτε αυτό που σας εκφράζει, έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε και εσείς το δικό σας άρωμα. Διαλέγοντας εσείς τις πρώτες ύλες, που διαθέτει το κατάστημα, μπορείτε να συνθέσετε το προσωπικό σας άρωμα είτε να φτιάξετε ένα για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είτε πρόκειται για αντρικά αρώματα, είτε για γυναικεία αρώματα αλλά και για παιδικά αρώματα.

 

Είναι ασφαλή τα χύμα αρώματα;

ασφαλή χύμα αρώματα

Ένα ερώτημα που απασχολεί όλους είναι το κατά πόσο τα χύμα αρώματα είναι ασφαλή. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να το σκεφτεί ο καθένας, αφού τα έχουμε συνδυάσει με εκείνα της απομίμησης, της παρανομίας και του μη ποιοτικού σε αντρικά αρώματα, γυναικεία αρώματα αλλά και παιδικά αρώματα . Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.

Στην περίπτωση που θα αγοράσετε ένα χύμα άρωμα από ένα νόμιμο κατάστημα που λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές,  οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται ελέγχονται διεξοδικά τόσο για την σύσταση τους όσο και για την ποιότητα των πρώτων υλών. Υπάρχου αντίστοιχοι φορείς για τον έλεγχο που λειτουργούν κάτω από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό σημαίνει ότι τα χύμα αρώματα που θα αγοράσετε από ένα νόμιμο αρωματοπωλείο ή από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εγγυημένα ασφαλή και ποιοτικά.

Αν τώρα αγοράσετε ένα χύμα άρωμα  από ένα πλανόδιο πωλητή ή ένα μη πιστοποιημένο κατάστημα τότε κάνεις δεν μπορεί να σας εγγυηθεί για την ποιότητα και την προέλευση του αρώματος.

 

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, δεν υπάρχει κανένα λόγος ανησυχίας όσο αφορά τα χύμα αρώματα. Κάντε μια έρευνα αγοράς στα καταστήματα, πειραματιστείτε με διάφορες μυρωδιές, και φτιάξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα perfumeandsoap.gr θα βρείτε όλες τις γνωστές μάρκες αρωμάτων. Φθηνά  αρώματα σε μεγάλη ποικιλία διαλέξετε αυτό που σας εκφράζει. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες των αρωμάτων μας θα σας εκπλήξουν και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Αναζητήστε και εσείς το τέλειο άρωμα. Μεγάλη ποικιλία σε αντρικά αρώματα, γυναικεία αρώματα αλλά και παιδικά αρώματα για αγόρι ή κορίτσι.

Καλές αγορές!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 21 0620 4233 ή στείλτε μας e-mail στο info@Perfumeandsoap.gr. Για μια πιο άμεση επικοινωνία βρείτε μας Facebook

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.