Για παραγγελίες άνω των 49€ δωρεάν μεταφορικά!

Πως να διαλέξετε φθηνά χύμα αρώματα

φθηνά χύμα αρώματα

Πως να διαλέξετε φθηνά χύμα αρώματα

H επιλογή του σωστού γυναικείου αρώματος αλλά και ενός αντρικού αρώματος, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Το άρωμα είναι αυτό που σας αναδεικνύει και σας χαρακτηρίζει. Χρειάζεται λοιπόν χρόνο και υπομονή μέχρι να βρείτε αυτό που σας εκφράζει. Το χύμα φθηνά αρώματα δεν πρέπει να είναι κάτι που να σας φοβίζει αλλά να είναι κάτι που σας δίνει περισσ΄τοερες επιλογές.

Τον τελευταίο καιρό γίνεται και λόγος για τα χύμα γυναικεία αρώματα, αλλά και για τα χύμα αντρικά αρώματα, που έχουν κατακλύσει την αγορά. Χύμα αρώματα που δεν διαφέρουν καθόλου από τα γνήσια. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, « ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΧΥΜΑ ΑΡΩΜΑΤΑ;» όλο και περισσότεροι στρέφονται στην αγορά τους και στην χρήση τους, καθώς μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Πριν όμως προβούμε στην αγορά για ένα από τα φθηνά χύμα αρώματα, θα πρέπει να γνωρίζουμε κάποια πράγματα που θα πρέπει να τηρούνται τόσο από τα καταστήματα που τα πουλάνε, όσο κι από εμάς τους ίδιους μετά την αγορά τους. Και αυτό γιατί τα χύμα γυναικεία αρώματα αλλά και τα χύμα αντρικά αρώματα θα πρέπει να διατηρούνται αναλλοίωτα στον χρόνο.

Παρακάτω σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές και tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια σωστή αγορά χύμα αρώματος.

Τι να Προσέξω Κατά την Αγορά Χύμα Αρώματος

Φιάλες χύμα αρωμάτων

Διατήρηση & Αποθήκευση Αρωμάτων

Για την σωστή διατήρηση ενός αρώματος από το κατάστημα θα πρέπει σε αυτό να τηρούνται κάποιες συνθήκες σωστής αποθήκευσης. Η σωστή αποθήκευση στα χύμα γυναικεία αρώματα αλλά και στα χύμα αντρικά αρώματα γίνεται όταν αυτά φυλάσσονται σε ειδικές φιάλες αρωματοποιίας, οι οποίες παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος και προστατεύουν το άρωμα από την ζέστη, το φως και την υγρασία.

Όταν λοιπόν επισκεφτούμε κάποιο κατάστημα αρωμάτων θα πρέπει να παρατηρήσουμε τις συνθήκες αποθήκευσης των αρωμάτων. Τα αρώματα δεν πρέπει να εκτίθενται σε φωτεινό , ζεστό ή υγρό περιβάλλον αλλιώς υπάρχει πιθανότητα αλλοίωσης τους.

Επομένως κατά την αγορά ενός αρώματος, η σωστή αποθήκευση τους από το κατάστημα, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να προσέξουμε, καθώς επηρεάζει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του.

Συστατικά & Ποιότητα Αρωμάτων

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως όλα τα χύμα αρώματα δεν έχουν την ίδια ποιότητα και διάρκεια. Και αυτό γιατί αποτελούνται από διαφορετικά συστατικά και ποσότητες μεταξύ τους.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά των αρωμάτων είναι:

  • H ποιότητα και οι βαθμοί του οινοπνεύματος,
  • Οι σταθεροποιητές,
  • Η ποιότητα του essence.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ σημαντικό πάντοτε κατά την αγορά ενός χύμα αρώματος, εκτός από την μυρωδιά που προσφέρει και ίσως μας ενδιαφέρει, θα πρέπει να ελέγξουμε και τα συστατικά που αποτελείται. Τι είδους και τι ποιότητα πρώτων υλών χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει αυτό το άρωμα;

Θα πρέπει πάντα να ενημερωνόμαστε από το κατάλληλο προσωπικό του καταστήματος για την σύσταση και την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν. Βέβαια η αγορά ενός χύμα αρώματος από ένα φυσικό κατάστημα είναι λογικό πάντα να συμφωνεί με τους ευρωπαϊκούς κανόνες προμήθειας των κατάλληλων ελεγμένων πρώτων υλών.

 

Πως διατηρώ το Χύμα Άρωμα;

χύμα αρώματα σε spray

Καθώς όμως προχωρήσαμε στην αγορά ενός χύμα αρώματος, και από μεριάς μας έχουμε κάποιες ευθύνες για την σωστή του χρήση, αλλά και την σωστή του αποθήκευση, έτσι ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ανανέωση Μπουκαλιών Αρώματος

Κάθε φορά που το άρωμα στο μπουκάλι τελειώσει, θα πρέπει να ανανεώνουμε το δοχείο των αρωμάτων έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ποιότητα.

Δεν πρέπει ποτέ να ξαναγεμίζουμε τα μπουκάλια που έχουμε αγοράσει το άρωμα μας. Και αυτό γιατί κατά τον ψεκασμό του αρώματος, ο αέρας εισχωρεί μέσα στο δοχεία προκαλώντας οξείδωση. Αποτέλεσμα αυτού είναι το νέο άρωμα που θα μπει μέσα στο refill δοχείο να υποστεί μια αλλοίωση στα χαρακτηριστικά του. Οπότε, πρέπει να φροντίζουμε για την ανανέωση των αρωματικών δοχείων σε κάθε μας αγορά

Αν παρόλα αυτά θα θέλετε να ξαναχρησιμοποιήσετε το μπουκάλι, για να αποφευχθεί μια τέτοια αλλοίωση στο νέο σας χύμα άρωμα, θα πρέπει το δοχείο που θα ξαναγεμιστεί, να ξεπλυθείς καλά με οινόπνευμα ή ασετόν.

Αποθήκευση χώμα αρώματος

Το ιδανικότερο μέρος για να αποθηκευτεί ένα άρωμα αναλλοίωτο είναι το δροσερό, σκιερό και χωρίς υγρασία. Αποφεύγεται να βάζετε το άρωμα στο ψυγείο, για την καλύτερη διατήρησή του, αλλά ούτε στο μπάνιο ή κοντά σε κλιματισμό, όπου κάνει την εμφάνισή της η υγρασία. Τα συστατικά που περιέχουν χάνουν τη δύναμή τους και αλλοιώνονται. Επίσης, δεν ξεχνάμε να βάζουμε το καπάκι πάνω στο μπουκάλι μετά από κάθε χρήση του, αποφεύγοντας έτσι να εισαχθεί αέρας στο εσωτερικό του και να αλλοιώσει το προϊόν.

Σωστή Χρήση Χύμα Αρωμάτων. Συμβουλές και Tips

γυναικείο άρωματα

Ποια χύμα αρώματα διαρκούν περισσότερο;

Για ένα άρωμα που θέλετε να έχει διάρκεια επάνω σας, προτιμήστε τα ξυλώδη αρώματα. Τα λουλουδένια και τα εσπεριδοειδή είναι μεν πιο ζωηρά όμως δεν μένουν για πολύ πάνω στην επιδερμίδα. Για ένα άρωμα που να μην χρειάζεται να το ανανεώνετε συχνά, προτιμήστε τις κατηγορίες spicy και oriental.

Πώς θα κρατήσει περισσότερο επάνω μου;

Όταν η επιδερμίδα σας είναι ενυδατωμένη, τότε το άρωμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Χρησιμοποιήσετε την κρέμα σώματος από την αντίστοιχη αρωματική σειρά για καλύτερα αποτελέσματα. Προσοχή: Αν χρησιμοποιήσετε μια άλλη ενυδατική κρέμα, φροντίστε να είναι άοσμη για να μην επηρεάσει την μυρωδιά του αρώματος.

Χαλάνε τα χύμα αρώματα;

Όταν ένα χύμα άρωμα αποτελείται από πολλά φυσικά συστατικά, το πιθανότερο είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, να υποστεί μια αλλοίωση. Αυτό θα το διαπιστώσετε από την εμφάνιση του αρώματος καθώς γίνεται πιο σκούρο και το άρωμά του πιο βαρύ.

Εφαρμόζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω είμαστε σίγουροι ότι θα διαλέξετε το σωστό χύμα άρωμα που σας αντιπροσωπεύει. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα έχετε ένα χύμα άρωμα το οποίο θα διατηρηθεί αναλλοίωτο όπως το αγοράσατε και θα το ευχαριστηθείτε κάθε στιγμή που το φοράτε.

Δείτε την συλλογή μας από χύμα γυναικεία αρώματα, χύμα αντρικά αρώματα αλλά και τα χύμα παιδικά αρώματα και κάντε την σωστή επιλογή. Είμαστε για να σας λύσομε κάθε απορία. Βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα perfumeandsoap.gr μια μεγάλη γκάμα από φθηνά χύμα αρώματα για εσάς ή και για δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Βρείτε μας στο FACEBOOK και INSTAGRAM για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ότι νεότερο κυκλοφορεί.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.